Η Μελάνια Τραμπ δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση Πρώτης Κυρίας. Πέρα από τις οποιεσδήποτε άλλες ιδιαιτερότητες, η Μελάνια Τραμπ έχει και μια μοναδική αίσθηση του στιλ που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιάς άλλης. Και το απέδειξε και με τη σημερινή της εμφάνιση στο Λονδίνο κατά τη συνάντησή της με την βασίλισσα Ελισάβετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φορώντας κάτι ευρωπαϊκό, αν και όχι Βρετανικό, τηρώντας εν μέρει τη διπλωματία της μόδας, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε ένα εκπληκτικό (custom made) Dolce & Gabbana λευκό φόρεμα, με ένα καπέλο σαν και αυτά που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί να φορά μόνο μια ντίβα του σινεμά (δημιουργία του Hervé Pierre ο οποίος επιμελείται την ντουλάπα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και έχει σχεδιάσει και κάποια φορέματά της όπως το λευκό φόρεμα στη δεξίωση της ορκωμοσίας του Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρώματα κλασικά, λευκό και μπλε, η γραμμή του ρούχου απλούστατη και το καπέλο χωρίς την παραμικρή υπερβολή, δημιουργούσαν τη σιλουέτα μιας γυναίκας αν μη τι άλλω γοητευτικής. Στα βρετανικά ΜΜΕ πάντως, έσπευσαν να συγκρίνουν την εμφάνιση αυτή της Μελάνια Τραμπ με μια από τις θρυλικές εμφανίσεις στο σινεμά της Οντρεϊ Χέπμπορν.

Η θρυλική εμφάνιση της Όντρεϊ Χέπμπορν στο Ωραία μου Κυρία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης