από τον Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

27 Νοεμβρίου 2021

 

1. Dr. David Martin: Όλες οι παραλλαγές είναι απάτες, όπως και ο SARS-CoV-2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Το Ισραήλ προσομοιώνει «πολεμική άσκηση» για την παραλλαγή Omega στις 11 Νοεμβρίου 2021

3. Η Αφρική επιλέχθηκε ως πηγή της «νέας» fake-παραλλαγής Omikron

4. Πως θα χρησιμοποιηθεί η «νέα» fake-παραλλαγή από τους Παγκοσμιοποιητές;

5. Προσοχή: Στόχος είναι τα Παιδιά

6. Η χρησιμοποίηση της «νέας» παραλλαγής Omikron

 

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ εμφανίζεται μετά την ολοκλήρωση της «πολεμικής άσκησης» για την παραλλαγή Omega (ονομασία που είχε ήδη αναφερθεί από τον Dr. David Martin πριν από πολλούς μήνες). Πηγή .

 

Η πυρκαγιά του «φόβου-COVID» ξαναφουντώνει, καθώς οι παγκοσμιοποιητές της Big Pharma βάζουν σ’ εφαρμογή το νέο τους σχέδιο για να αυξήσουν τα κέρδη και να ασκήσουν ακόμα πιο τυραννικό έλεγχο στους πληθυσμούς, χρησιμοποιώντας τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς-μαριονέτες τους σε μια προσπάθεια να επεκτείνουν την fake-πανδημία COVID.

 

Μέσα σε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι μια «νέα παραλλαγή» ανακαλύφθηκε στην Αφρική, η Big Pharma ανακοίνωσε στον κόσμο ότι σπεύδει να σώσει τους πάντες με νέα φάρμακα και νέα εμβόλια για να την καταπολεμήσουν.

 

Τι είδους άνθρωποι εξακολουθούν να παρακολουθούν αυτό το χολιγουντιανό σενάριο και να πιστεύουν ότι είναι αληθινό;

 

Για όσους δεν λατρεύουν το ιατρικό σύστημα ως σωτήρα τους, τώρα είναι πολύ εύκολο να δουν μέσα από την προπαγάνδα και τη διαφημιστική εκστρατεία που μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα), σε μια προσπάθεια να επιταχύνουν την Μεγάλη Επαναφορά και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

 

Με το παρόν άρθρο θα προσπαθήσω να δείξω ότι αυτή η νέα παραλλαγή  αποτελεί  απάτη και, στη συνέχεια, να αποκαλύψω τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν όσοι την προωθούν μέσω αυτού του νέου γύρου τρομοκρατίας, που είναι η μόνη πραγματική πανδημία, μια πανδημία φόβου .

 

1. Dr. David Martin: Όλες οι παραλλαγές είναι απάτες όπως και ο SARSCoV-2

 

 

Τον Ιούλιο του 2011, όταν οι Παγκοσμιοποιητές εξαπέλυσαν την «παραλλαγή Δέλτα», δημοσιεύσαμε μια συνέντευξη με τον Dr. David Martin, PhD στον Reiner Fuellmich.

 

Ο Dr. David Martin ασχολείται με την παρακολούθηση των αιτήσεων και των εγκρίσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, η M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστής στον κόσμο των άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται χρηματοδοτικά σε 168 χώρες. Η εταιρεία M-Cam παρακολούθησε επίσης τις παραβιάσεις της Συνθήκης Βιολογικών και Χημικών Όπλων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.

 

Όπως αποκάλυψε ο Dr. David Martin, υπάρχουν περισσότερα από 4.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τον κορωνοϊό  SARS. Επίσης, η εταιρεία του έχει επίσης πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κορωνοϊών που δημιούργησαν τον SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας του beta coronavirus.

 

Στην κατάθεσή του στην ACU, εξετάζει μερικά από τα πιο σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δείχνοντας ότι ο SARS-CoV-2 δεν είναι ένας νέος κορωνοϊός αλλά ένας ανθρωπογενής ιός που υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Όπως αποκάλυψε ο Dr. David Martin:

 

«Βρήκαμε ότι υπάρχουν πάνω από 120 κατοχυρωμένα αποδεικτικά στοιχεία (διπλώματα ευρεσιτεχνίας), που αποκαλύπτουν ότι το αφήγημα για την ύπαρξη ενός «νέου κορωνοϊού» ήταν στην πραγματικότητα εντελώς παραπλανητικό. Δεν υπήρχε νέος κορωνοϊός … δεν ήταν νέος για πάνω από δύο δεκαετίες».

 

Dr. David Martin εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ Plandemic του 2020, όπου αποκάλυψε ότι υπάρχουν κυβερνητικές πατέντες για τους ιούς Sars Corona από το 1999 και ότι δεν υπάρχει τίποτα «καινοφανές» σχετικά με το Sars-CoV-2.

 

Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει αυτό το καταπληκτική συνέντευξη, θα πρέπει να τη δείτε για να καταλάβετε πώς προέκυψε η σημερινή τραγωδία και ότι ποια ήταν τα στάδια του σχεδιασμού της επί πολλά χρόνια. 

Βλ.: PLANDEMIC: Η πλήρης ταινία μεγάλου μήκους κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο εν μέσω τρομερής αντιπολίτευσης και προσπαθειών της λογοκρισίας

 

Στη συνέντευξή του με τον Reiner Fuellmich, ο David Martin εξήγησε πώς δεν υπάρχουν παραλλαγές του COVID-19. Είναι όλες προσομοιώσεις σε υπολογιστή συγκεκριμένων αλληλουχιών γονιδίων.

 

Αποσπάσαμε περίπου 19 λεπτά αυτής της συνέντευξης που είναι αναρτημένη στο κανάλι μας Bitchute . Σ’ αυτό το βίντεο, ο Dr. Martin  δηλώνει:

 

«Δεν υπάρχει παραλλαγή άλφα, βήτα ή γάμμα δέλτα. Αυτό είναι ένα μέσο με το οποίο αναζητείται απεγνωσμένα είναι ο βαθμός στον οποίο τα άτομα μπορούν να εξαναγκαστούν να αποδεχτούν κάτι που διαφορετικά δεν θα αποδέχονταν.

Δεν έχει υπάρξει σε καμία από τις δημοσιευμένες μελέτες σε ό,τι αναφέρεται η παραλλαγή δέλτα, δεν έχει υπολογιστεί πληθυσμός «δεν είναι», που είναι ο πραγματικός ρυθμός αναπαραγωγής. Αυτό που έχει υπολογιστεί είναι προσομοιώσεις σε υπολογιστή.

Δεν υπήρξε ικανότητα ταυτοποίησης οποιασδήποτε κλινικά τροποποιημένης γονιδιακής αλληλουχίας, η οποία στη συνέχεια να έχει μια κλινικά εκφρασμένη παραλλαγή.

Και αυτό είναι το πρόβλημα διαρκώς. Το πρόβλημα, που ξεκινά από την αρχή αυτού που φέρεται να είναι πανδημία, είναι ότι δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι η αλλαγή της γονιδιακής αλληλουχίας είχε οποιαδήποτε κλινική σημασία. Δεν υπάρχει ούτε μία δημοσιευμένη εργασία από οιονδήποτε, που να αποδεικνύει ότι οτιδήποτε νέο από τον Νοέμβριο του 2019 διακρίνεται κλινικά από οτιδήποτε προϋπήρχε του Νοεμβρίου του 2019.

Το πρόβλημα με τα 73 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που περιέγραψα, είναι ότι περιέχουν όλα τα στοιχεία που προβλήθηκαν ως “νέα” τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020.

Επομένως, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν δεχόμασταν ότι υπάρχουν ‘ιδιοπαθείς’ πνευμονίες, ακόμα κι αν δεχόμασταν ότι είναι κάποια ομάδα συμπτωμάτων που προκαλούνται από παθογόνους παράγοντες, δεν έχουμε ούτε ένα δημοσιευμένο στοιχείο που να μας λέει πως οτιδήποτε σχετικά με τον Sars-CoV-2 ως κλινικά διακριτό από οτιδήποτε δεν ήταν γνωστό και δημοσιευμένο πριν από τον Νοέμβριο του 2019 σε 73 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που χρονολογούνται από το 2008.

Δεν υπάρχει, και θα το επαναλάβω, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η παραλλαγή Delta είναι κατά κάποιο τρόπο διαφορετική από οτιδήποτε άλλο GISAID.

Το γεγονός ότι τώρα ψάχνουμε για ένα πράγμα δεν σημαίνει ότι αυτό το πράγμα υπάρχει, γιατί απλούστατα εντοπίζουμε μόνο θραύσματα πραγμάτων, και το γεγονός είναι ότι εάν επιλέξω οποιοδήποτε κομμάτι τους, θα μπορούσα αύριο να το προβάλλω ως παραλλαγή “ωμέγα“.

Και θα μπορούσα να καταλήξω σε μια παραλλαγή “ωμέγα” και θα μπορούσα να πω ότι ψάχνω για αυτόν τον υποκλώνο είτε DNA είτε RNA, ή ακόμα και πρωτεΐνης, και θα μπορούσα να το ανακοινώσω σε όλο τον κόσμο, φωνάζοντας: «Θεέ μου! Φοβόμαστε την παραλλαγή ωμέγα!»

Το πρόβλημα είναι ότι, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αναλύουμε την αλληλουχία των γονιδιωμάτων (που είναι στην πραγματικότητα μια διαδικασία σύνθεσης, αυτό που ονομάζουμε στα μαθηματικά «inter-leaving»), δεν έχουμε κανένα σημείο αναφοράς που να μας επιτρέπει να γνωρίζουμε εάν αυτό που εξετάζουμε είναι στην πραγματικότητα διαφορετικό είτε από κλινική είτε από γονιδιωματική άποψη…»

 

Στις 8 Νοεμβρίου 2021, αναρτήθηκε στη ΖΟΥΓΚΛΑ το εξαιρετικού ενδιαφέροντος άρθρο του Dr. Joseph Mercola για τις αποκαλύψεις του Dr. David Martin

Βλ: https://www.zougla.gr/apopseis/article/drdavidmartintadiplomataevresitexniaspatentesapodikniounotiosarscov-2-ineenaskataskevasmenosios

 

Οι τίτλοι των ενδιάμεσων παραγράφων του ως άνω άρθρου είναι εύγλωττοι:

 

• Ο «νέος» κορωνοϊός SARS-CoV-2 δεν είναι καθόλου νέος.

• Το «εμβόλιο» με πρωτεϊνη ακίδα για κορωνοϊό κατοχυρώθηκε πριν από… 22 χρόνια.

• Από την ανάπτυξη των εμβολίων HIV στην COVID-19.

• Κορωνοϊός – Ένας υποψήφιος για βιολογικό όπλο από το 2001;

• Τα CDC κατέχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον κορωνοϊό SARS.

• Η ιδιωτική εταιρεία Sequoia Pharmaceuticals

• Η Sanofi κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το «νέο» χαρακτηριστικό του SARS-CoV-2.

• Το «βιομηχανικό συγκρότημα πανδημικών ιών» κολυμπά στα κέρδη.

• Ο σκόπιμος «εξοπλισμός» της Spike-Protein.

• Η «νέα κανονικότητα» επινοήθηκε από τη Merck στο συνέδριο βιοτρομοκρατίας του 2004.

Βλ. και https://odysee.com/658c6c6e-37d3-44faa544-208fd7806f78

 

 2. Το Ισραήλ προσομοιώνει την «πολεμική άσκηση» για την παραλλαγή Omega στις 11 Νοεμβρίου 2021 (ονομασία που είχε ήδη αναφερθεί από τον Dr. David Martin πριν από πολλούς μήνες)

 

Δύο εβδομάδες πριν από την ξαφνική εμφάνιση της νέας παραλλαγής στην Αφρική, το Ισραήλ, το ανθρώπινο πειραματικό εργαστήριο της Pfizer για τον ιό SARS-CoV-2, έκανε μια προσομοίωση «πολεμικής άσκησης» για να προετοιμαστεί για μια «θανατηφόρα νέα παραλλαγή» που ακόμα δεν είχε ονομαστεί. Ονόμασαν αυτή τη μελλοντική παραλλαγή Omega” και η προσομοίωση πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2021 .

 

Η Jerusalem Post ανέφερε :

 

«Δεκάδες ανώτατοι αξιωματούχοι συμμετείχαν σε αυτό που ο πρωθυπουργός Naftali Bennett αποκάλεσε “πολεμική άσκηση” COVID-19, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2011, για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας της χώρας για το επόμενο κύμα της πανδημίας.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της άσκησης: «Ξεκινάμε ένα πρωτοφανές γεγονός εδώ, όχι μόνο σε ισραηλινή αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Διεξάγουμε μια πολεμική άσκηση για να προετοιμαστούμε για μια νέα παραλλαγή που δεν υπάρχει ακόμη».

Η προσομοιωτική “άσκηση Omega”, όπως την αποκάλεσε ο Μπένετ, διεξήχθη με τη μορφή «πολεμικού παιχνιδιού», ανέφερε το Γραφείο του Πρωθυπουργού. Ο Μπένετ αναφέρεται συχνά στο “στέλεχος Ωμέγα”, την επόμενη επιβλαβή παραλλαγή του COVID-19 που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. Κάθε τέτοια πολεμική άσκηση είναι ένα διανοητικό παιχνίδι. Δεν είναι πραγματική άσκηση.

Ο Μπένετ είπε ότι “το Ισραήλ ξεπέρασε την παραλλαγή Δέλτα χωρίς lockdown, πράγμα που αποδεικνύει ότι με σωστή διαχείριση, η πανδημία μπορεί να νικηθεί». 

Ολόκληρο το άρθρο εδώ –Ευχαριστούμε τον Robin Monotti, τον Dr Mike Yeadon και το κανάλι Telegram Cory Morningstar που το επισήμαναν).

 

3. Η Αφρική επιλέχθηκε ως πηγή της νέας fake-παραλλαγής omikron

 

Μέχρι τώρα, η Αφρική ήταν ένα αίνιγμα στην αφήγηση των παγκοσμιοποιητών για την πανδημία-COVID-19, καθώς η ήπειρος έχει τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού κατά του ιού, ενώ έχει επίσης τα λιγότερα ποσοστά «θανάτων από την COVID-19».

 

Ο Ryan McMaken του Ινστιτούτου Mises ανέφερε:

 

«Από την αρχή του πανικού του Covid, η αφήγηση ήταν η εξής: “εφαρμόστε αυστηρά lockdown διαφορετικά ο πληθυσμός σας θα βιώσει ένα λουτρό αίματος. Τα νεκροτομεία θα κατακλυστούν, ο συνολικός αριθμός των νεκρών θα είναι εκπληκτικός”… Στη συνέχεια, μόλις έγιναν διαθέσιμα τα εμβόλια, η αφήγηση τροποποιήθηκε σε ”Κάντε όλοι τα εμβόλια και τότε ο ιός θα σταματήσει να εξαπλώνεται. Αυτές οι χώρες που δεν θα καλυφθούν με εμβόλια, θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν μαζικές απώλειες.”

Η αφήγηση του lockdown, φυσικά, έχει ήδη ανατραπεί πλήρως. Οι χώρες που δεν  εφάρμοσαν lockdown ή εφάρμοσαν μόνο ήπια και σύντομα lockdown  κατέληξαν σε απολογισμούς θανάτων από τον ιό που ήταν είτε παρόμοιοι – ή ακόμα καλύτεροι από τους απολογισμούς θανάτων σε χώρες που υιοθέτησαν δρακόντεια lockdown, ενώ οι υποστηρικτές των σκληρών lockdown που έλεγαν ότι οι χώρες που τα εφάρμοζαν θα ήταν σε συντριπτικά καλύτερη θέση, έκαναν ξεκάθαρα λάθος.

Απτόητοι απ’ αυτό, οι παγκόσμιοι γραφειοκράτες υγείας διπλασιάζουν τα αναγκαστικά εμβόλια (όπως βλέπουμε τώρα στην Αυστρία) και συνεχίζουν να είναι βέβαιοι ότι μόνο χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού μπορούν να ελπίζουν ότι θα αποφύγουν καταστροφικά αποτελέσματα του Covid.

Ωστόσο, η εμπειρία στην υποσαχάρια Αφρική ανατρέπει αυτά τα δυό αφηγήματα: οι αριθμοί της Αφρικής ήταν πολύ, πολύ χαμηλότεροι από ό,τι προειδοποιούσαν οι “ειδικοί”.

Για παράδειγμα,  το AP ανέφερε αυτή την εβδομάδα  ότι παρά τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, η Αφρική τα πήγε καλύτερα από τον περισσότερο κόσμο:

Ο Wafaa El-Sadr, πρόεδρος της παγκόσμιας υγείας στο Πανεπιστήμιο Columbia, δήλωσε:  “Kάτι μυστήριο συμβαίνει στην Αφρική που προβληματίζει τους επιστήμονες. Η Αφρική δεν έχει τα εμβόλια και τους πόρους για την καταπολέμηση του COVID-19 που έχουν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ, αλλά κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να τα πάει καλύτερα”.

Στην Αφρική, λιγότερο από το 6% των ανθρώπων είναι εμβολιασμένοι. Για μήνες, ο ΠΟΥ, στις εβδομαδιαίες εκθέσεις του για την πανδημία, περιέγραψε την Αφρική ως ”μία από τις λιγότερο πληγείσες περιοχές στον κόσμο”.

Ωστόσο, “η καταστροφή για την Αφρική” έχει προβλεφθεί εδώ και καιρό για διάφορους λόγους, ακόμη και πέρα ​​από τη διαθεσιμότητα εμβολίων. Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι τα lockdown δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά στα φτωχότερα μέρη του κόσμου.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πληθυσμοί σε χώρες με μη-ανεπτυγμένες οικονομίες δεν μπορούν απλώς να καθίσουν σπίτι τους και να ζήσουν από αποταμιεύσεις ή χρέη. Αντίθετα, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να βγουν στον κόσμο και να κερδίζουν τα προς το ζην σε καθημερινή βάση. Εναλλακτική λύση είναι η πείνα. Επιπλέον, μεγάλο μέρος αυτής της δουλειάς τους γίνεται στην άτυπη οικονομία, επομένως η επιβολή των lockdowns γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Θεωρήθηκε επίσης ότι ο Covid θα ήταν ιδιαίτερα θανατηφόρος στην Αφρική, λόγω του γεγονότος ότι πολλά μεγάλα νοικοκυριά ζουν σε μικρές κατοικίες. Αλλά αυτή η «συμβατική σοφία» έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα του Covid στην Αφρική, όπου υπήρξαν λιγότεροι θάνατοι. ( Ολόκληρο το άρθρο εδώ .)

 

Αλλά αυτή η νέα ψεύτικη παραλλαγή φέρεται να έχει βρεθεί στη Νότια Αφρική, με τις υποτιθέμενες πρώτες ανιχνεύσεις να προέρχονται από την Μποτσουάνα. Η παραλλαγή έχει πλέον όνομα, Omicron, και ενώ τα εταιρικά μέσα το διαφημίζουν και δημιουργούν φόβο γι’ αυτό, οι ίδιοι οι άνθρωποι στην Αφρική δεν ανησυχούν.

 

Ο Paul Joseph Watson του Summit News αναφέρει :

 

Η νέα παραλλαγή «Omicron» του COVID-19 εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε τέσσερα άτομα που ήταν πλήρως εμβολιασμένα, σύμφωνα με δημόσια δήλωση της κυβέρνησης της Μποτσουάνα.

Η νέα παραλλαγή, η οποία ορισμένοι ισχυρίζονται ότι είναι τρεις φορές πιο μεταδοτική, ανακαλύφθηκε αρχικά στη Μποτσουάνα πριν εξαπλωθεί στη Νότια Αφρική.

Η είδηση ​​έγινε αντιληπτή με παγκόσμιο συναγερμό, με αποτέλεσμα οι χρηματοπιστωτικές αγορές να κατρακυλήσουν και να τεθούν νέες ταξιδιωτικές απαγορεύσεις.

Σύμφωνα με δημόσια δήλωση της κυβέρνησης της Μποτσουάνα, η νέα μετάλλαξη ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε τέσσερα άτομα που είχαν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.

Σύμφωνα με την έκθεση, τέσσερις περιπτώσεις της νέας παραλλαγής «αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν» στις 22 Νοεμβρίου.

«Η προκαταρκτική έκθεση αποκάλυψε ότι και οι τέσσερις είχαν εμβολιαστεί πλήρως για τον COVID-19», σύμφωνα με τις αρχές της Μποτσουάνα.

Σε μεταγενέστερη δήλωση, η κυβέρνηση αποκάλυψε ότι η νέα παραλλαγή «εντοπίστηκε σε τέσσερις ξένους υπηκόους που είχαν εισέλθει στην Μποτσουάνα στις 7 Νοεμβρίου 2021, σε διπλωματική αποστολή».

Εν τω μεταξύ, η ιατρός της Νότιας Αφρικής Δρ Angelique Coetzee περιέγραψε τον πανικό ως «καταιγίδα σε ένα φλιτζάνι τσαγιού», προσθέτοντας ότι είχε δει μόνο «πολύ πολύ ήπιες περιπτώσεις» της παραλλαγής μέχρι στιγμής. ( Ολόκληρο το άρθρο εδώ .)

 

Αλλά τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης μεγαλοποιούν το θέμα περισσότερο από όσο θα έπρεπε, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας της Νότιας Αφρικής, Joe Phaahla.

 

4. Πώς θα χρησιμοποιηθεί η «νέα» fake-παραλλαγή Omikron;

 

Δεν είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να ανοίξει την τηλεόρασή του σε ένα εταιρικό κανάλι ειδήσεων ή να διαβάσει μια από τις δημοσιεύσεις του, γιατί όλοι θα λένε κυρίως το ίδιο πράγμα.

Ο Kit Knightly, γράφει στην Off-Guardian.org:

 

«Αν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς η παραλλαγή του Omicron πρόκειται να επηρεάσει το «κυρίαρχο» αφήγημα, η  εφημερίδα The Guardian  έχει κάνει έναν εύχρηστο   οδηγό «εδώ είναι όλες οι μαλακίες που θα σας πουλήσουμε τις επόμενες δύο εβδομάδες» [ο τίτλος του Knightly]:

 

• Η παραλλαγή Omicron είναι πιο μεταδοτική, αλλά οι ”επιστήμονες δεν ξέρουν” ακόμη εάν είναι πιο επικίνδυνη από την δέλτα (έτσι, διατηρούν τις επιλογές τους ανοιχτές).

 

• Προέρχεται από την Αφρική, πιθανώς μεταλλάσσεται σε  «ασθενή με AIDS χωρίς θεραπεία».  (οι άρρωστοι είναι τόπος αναπαραγωγής επικίνδυνων «μεταλλαγών»).

 

• «Έχει πάνω από τις διπλάσιες μεταλλάξεις της Delta… οι “επιστήμονες” αναμένουν ότι ο ιός είναι πιθανό να μολύνει – ή να επαναμολύνει – άτομα που έχουν ανοσία σε προηγούμενες παραλλαγές.  (υπονομεύοντας τη φυσική ανοσία, πουλιούνται περισσότερες ενισχυτικές δόσεις και φάρμακα).

 

• Οι “επιστήμονες ανησυχούν”  ότι τα τρέχοντα εμβόλια μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικά κατά του νέου στελέχους, και μπορεί να χρειαστεί να  «ρυθμιστούν»  (πάρτε τους ενισχυτές σας και το όποιο νέο ενισχυτικό που δεν έχουμε εφεύρει ακόμα)

 

• Οι “επιστήμονες αναμένουν” ότι τα πρόσφατα εγκεκριμένα αντιιικά φάρμακα, όπως το χάπι της Merck, θα λειτουργήσουν εξίσου αποτελεσματικά έναντι της νέας παραλλαγής»  (περισσότερα για αυτό αργότερα)

• Έχει ήδη εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και ενδέχεται να χρειαστούν ταξιδιωτικές απαγορεύσεις για να αποφευχθεί η ανάγκη για νέο lockdown

 

Βλέπουμε ήδη προετοιμασίες για περισσότερα  «μέτρα δημόσιας υγείας» , με τον Τύπο να αναφέρει ασταμάτητα τους «ανήσυχους» αξιωματούχους της δημόσιας υγείας. Μας λένε ότι ένα νέο lockdown δεν θα είναι απαραίτητο… αρκεί να θυμόμαστε να ενισχύουμε και να φοράμε μάσκες και μπλα μπλα μπλα.

Σε γενικές γραμμές, όλα αυτά είναι αρκετά τρομακτική ανοησία. ( Πηγή .)

 

Και φυσικά, η Big Pharma έχει ήδη τα «μαγικά χάπια» της σχεδόν έτοιμα για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για να μπουν και να «σώσουν τον κόσμο».

 

»Ας επιστρέψουμε στα σημεία «Omicron» του Guardian, παραπάνω:

 

• Οι επιστήμονες ανησυχούν για τον αριθμό των μεταλλάξεων και το γεγονός ότι ορισμένες από αυτές έχουν ήδη συνδεθεί με την ικανότητα  αποφυγής της υπάρχουσας ανοσοποιητικής προστασίας [που δημιουργήθηκε από το εμβόλιο] .

 

• Οι επιστήμονες αναμένουν ότι τα πρόσφατα εγκεκριμένα αντιιικά φάρμακα, όπως  το χάπι Merck, [θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά] ενάντια στη νέα παραλλαγή

 

• Η «νέα παραλλαγή» περιγράφεται ήδη ως δυνητικά ανθεκτική στα εμβόλια, αλλά ΟΧΙ στα νέα αντιιικά φάρμακα.

 

• Οι φαρμακευτικοί γίγαντες Merck και Pfizer εργάζονται πάνω στα «χάπια Covid», για τα οποία μόλις πριν από  τρεις ημέρες, κυκλοφόρησαν στον Τύπο ότι: “Οι ΗΠΑ μπορεί να έχουν σύντομα ένα νέο χάπι Covid που αλλάζει το παιχνίδι, αλλά η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από τις γρήγορες δοκιμές. Στις ΗΠΑ, μια άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης μπορεί να εκδοθεί μόνο εάν δεν  υπάρχει ήδη διαθέσιμη αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή ή θεραπεία”.

 

• Επομένως, η κατάδειξη ότι τα εμβόλια δεν αντιμετωπίζουν την παραλλαγή Omicron, (όπως και τον ιό SARS-CoV-2 και τις παραλλαγές του), θα ήταν ζωτικής σημασίας για την εσπευσμένη κυκλοφορία των χαπιών στην αγορά των ΗΠΑ, τουλάχιστον.

 

Εάν «διαπιστωθεί» ότι η Omicron είναι «ανθεκτική στα εμβόλια», αλλά ΟΧΙ στα χάπια, αυτό θα δώσει στις κυβερνήσεις μια δικαιολογία να βιαστούν να εγκρίνουν τα χάπια σε ένα EUA, όπως έκαναν με τα εμβόλια.

 

Οπότε, στοιχηματίζετε ότι οι δοκιμές θα είναι «γρήγορες», σούπερ γρήγορες. Και τώρα έχουν μια δικαιολογία γι’ αυτό. Πραγματικά, όλα είναι μια από τα ίδια.

 

Ένας νέος τρόμος πριν το νέο έτος. Μια δικαιολογία για να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι τα Χριστούγεννα κινδυνεύουν. Μια άσκηση για να κάμψουν λίγο τους μύες ελέγχου τους, να αρμέξουν ακόμα περισσότερα χρήματα από το πλήθος που έχει υποστεί διπλό εμβολιασμό, αλλά που τώρα έχει τρομοκρατηθεί από την παραλλαγή Omicron, και μια ένα δώρο για τις γιορτές στην Pfizer με την διαρκή άνοδο της τιμής της μετοχής της.

 

Σε αυτό το σημείο μπορείτε είτε να καταλάβετε το σενάριο, είτε όχι. Εάν μπορείτε είστε απαλλαγμένοι από τον μηχανισμό του φόβου, εάν δεν μπορείτε δεν είστε. ( Πηγή .)

 

5. Προσοχή: Στόχος είναι τα Παιδιά

 

Αν παρακολουθήσετε το παραπάνω -διαρκείας 2 λεπτών- βίντεο σχετικά με την προσομοίωση της ισραηλινής «πολεμικής άσκησης για μια νέα παραλλαγή» (που εκείνη την εποχή υποτίθεται ότι δεν ήταν καν γνωστή), θα παρατηρήσετε ότι λέγεται ότι τα παιδιά θα είναι «πιο ευαίσθητα» σε αυτήν την παραλλαγή, καθώς «αποδείχθηκαν προστατευμένα» απέναντι στον «πραγματικό ιό». (!)

 

Η ισραηλινή προσομοίωση «προέβλεψε» “τεράστιους αριθμούς νοσηλείας παιδιών” και “κλείσιμο των σχολείων”. Στο ερώτημα «πώς μπορούσαν να το προβλέψουν αυτό, αφού τα παιδιά έχουν ως επί το πλείστον ανοσία στον ιό SARS-CoV-2;», η απάντηση είναι μάλλον απλή: To «πρόβλεψαν» επειδή το προκάλεσαν οι ίδιοι. Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ, προσφάτως άρχισαν να κάνουν «εμβόλια» της Pfizer σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών, και γνωρίζουν καλά ότι σύντομα θα ακολουθήσουν βλάβες και θάνατοι σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

 

Όταν θα αρχίσουν να πληθαίνουν οι αναφορές για καρδιακές παθήσεις, θρόμβους αίματος και θανάτους σ’ αυτή την ηλικιακή ομάδα, ως «υπαίτιος» θα κατηγορηθεί αυτή η νέα fake-παραλλαγή.

 

Και για να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερος ο φόβος, τα νοσοκομεία θα είναι υπερφορτωμένα και δεν θα μπορούν να φροντίσουν πολλά από αυτά τα παιδιά. ΟΧΙ επειδή η «νέα παραλλαγή» είναι τόσο καταστροφική, αλλά επειδή οι ιθύνοντες σε κάθε χώρα έχουν αποδυναμώσει συστηματικά τα νοσοκομεία – εκτός των άλλων και με την απώλεια πολλών γιατρών και νοσηλευτών είτε με την απόλυσή τους είτε με τον εξαναγκασμό τους σε παραίτηση λόγω της άρνησής τους να αποδεχθούν τον καταναγκαστικό εμβολιασμό τους (με μια γονιδιακή «θεραπεία» που υποδύεται το «εμβόλιο»).
 

Ο επερχόμενος χειμώνας μπορεί να είναι πολύ δύσκολος, ειδικά για όσους εμπιστεύονται το ιατρικό κατεστημένο και προσφέρουν τα παιδιά τους θυσία στο βωμό των «εμβολίων».

 

Τα «εμβόλια»-COVID δεν είναι εμβόλια αλλά βιο-όπλα στην υπηρεσία των Παγκοσμιοποιητών  που επέβαλαν και καθοδηγούν το εν εξελίξει πραξικόπημα με πρόσχημα μια fake-πανδημία.

 

Πέρυσι το πέτυχαν αυτό με την απλή αναταξινόμηση της γρίπης ως «COVID-19», καθώς ο μεγάλος αριθμός των θανάτων συνέβησαν το έτος, 2021, μετά την εισαγωγή των «εμβολίων»-COVID-19 (όπως επιβεβαιώνεται εκτός των άλλων και από τα στοιχεία της βιομηχανίας κηδειών),

 

Φέτος, οι θάνατοι (που ακολουθούν τους μαζικούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για την COVID-19 και δεν μπορούν πλέον να καλυφθούν) θα αποδοθούν στη «νέα» fake-παραλλαγή omicron.

 

6. Η χρησιμοποίηση της «νέα» Παραλλαγής Omikron

 

Όλοι συμφωνούν πλέον ότι απέτυχαν οικτρά τα «εμβόλια» και άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί για *την καταπολέμηση του (καθόλου νέου) ιού SARS-CoV-2.

 

Με τη δημιουργία αυτής της «νέας» fake-παραλλαγής, οι καθοδηγητές του παγκόσμιου πραξικοπήματος με υγειονομικό πρόσχημα, θα ομολογήσουν ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως και κατέχουν «διαβατήρια υγείας» (αρρώστιας), θα πρέπει σύντομα να ξεκινήσουν από το μηδέν και να αποδεχθούν όλα τα νέα φάρμακα και τα επαναχρησιμοποιημένα ενισχυτικά των «εμβολίων», για να τους επιτραπεί να «συμμετέχουν» στην κοινωνία.

 

Πόσοι απ’ αυτούς θα θυμηθούν το ρητό σύμφωνα με το οποίο: «Όταν με εξαπατάς μία φορά, είναι ντροπή σου. Όταν με εξαπατάς δύο φορές, είναι ντροπή μου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης