Τη δυνατότητα να μιλούν με τις κούκλες Barbie τους θα έχουν πλέον τα μικρά κορίτσια, καθώς η εταιρεία Mattel σχεδιάζει να αναπτύξει μια έκδοση του γνωστού παιχνιδιού που θα έχει τη δυνατότητα να συνδέεται στο Διαδίκτυο και να… «συζητά» μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το BBC, η «Hello Barbie» θα είναι σε θέση να παίζει διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά και να τους διηγείται ιστορίες και ανέκδοτα. Στην τελειοποιημένη της μορφή, η κούκλα θα έχει επίσης τη δυνατότητα, από τις συνομιλίες της με το παιδί, να καταγράφει πληροφορίες που αφορούν τα ενδιαφέροντά του.

Για παράδειγμα, αν το παιδί αναφέρει ότι του αρέσει ο χορός, το σύστημα της κούκλας θα καταγράψει αυτή την πληροφορία και θα την αναφέρει στο μέλλον. Εφόσον είναι πλήρως φορτισμένη, η «Hello Barbie» θα είναι «ενεργή» για περίπου μία ώρα, ενώ για την «έξυπνη λειτουργία» της θα απαιτείται σύνδεση Wi-Fi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μικρόφωνο και ένα ηχείο θα είναι ενσωματωμένα στο κολιέ της κούκλας, ενώ οι μπαταρίες θα βρίσκονται στα πόδια της Barbie. Η κούκλα αναμένεται να κοστίζει περίπου 68 ευρώ (75 δολάρια), ωστόσο η Mattel δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία διάθεσής της στην αγορά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης