Η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έπλεξε πρώτη το εγκώμιο του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου πριν από τα 70ά του γενέθλια, καθώς εξαίρει τον «απίστευτα ευγενικό, πολύ αστείο» σύζυγό της σε ένα τρυφερό πορτρέτο του ως μίμου, εργασιομανή και παππού.

Η Δούκισσα μίλησε ειλικρινά για τον Πρίγκιπα ενόψει των γενεθλίων του στις 14 Νοεμβρίου και για τα εκπληκτικά στοιχεία του χαρακτήρα του που βλέπει πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Η Δούκισσα αποκάλυψε ότι ανησυχεί για τον εργασιομανή Πρίγκιπα, λέγοντας ότι είναι «πολύ δύσκολο να τον κάνει να χαλαρώσει και να τον απομακρύνει από τα γράμματα και τα κουτιά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι εξαιρετικά ευγενικός» δήλωσε στην Telegraph. «Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι βλέπουν την απίστευτη καλοσύνη του και τα πράγματα που κάνει στο παρασκήνιο».
«Οι άνθρωποι που εργάστηκαν για αυτόν πριν από χρόνια θα του γράψουν κι αν βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση, θα κάνει ό, τι μπορεί για να τους βοηθήσει» σημείωσε η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης.

Τονίζοντας ότι έχει ιδιαίτερο ταλέντο στις μιμήσεις και τις προφορές και πρόσθεσε: «Το άλλο πράγμα, που πιθανότατα δεν βγαίνει προς τα έξω, είναι ότι έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Είναι πολύ αστείος».

Είναι εξαιρετικά καλός με τα μικρά παιδιά και τα μωρά» ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σέρνεται στο πάτωμα για ώρες μαζί του. Είδαμε μία μέρα τον Λούις να του τραβάει τα μαλλιά και δεν είναι ο άνθρωπος που θα πει “πάρε το χέρι σου μακριά”. Το λατρεύει».

Απαντώντας στην ερώτηση αν έχει βρει το κατάλληλο δώρο για τον Πρίγκιπα Κάρολο παραδέχθηκε ότι εξακολουθεί να προσεύχεται για μία «φαεινή ιδέα». «Έχει μια λίστα με δώρα και κάθε φορά που ξεφεύγω από τη λίστα δεν είναι τεράστια η επιτυχία» αστειεύτηκε. «Έτσι νομίζω ότι θα πρέπει να επιστρέψω στη λίστα και να του αγοράσω κάτι που πραγματικά θέλει».

Προσωπικότητες του δημόσιου βίου της Βρετανίας, από την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι έως τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι, εξυμνούν τη ζωή και το έργο του Πρίγκιπα με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο Τζάστιν Ουέλμπι αναφέρθηκε στη «βαθιά προσωπική πίστη» του Πρίγκιπα, που του επιτρέπει να είναι γενναιόδωρος, φιλόξενος και θαρραλέος στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων να ασκούν ειρηνικά τη θρησκεία τους χωρίς φόβο.
Η Τερέζα Μέι, επαίνεσε τις «ακούραστες» και «υποδειγματικές υπηρεσίες που πρόσφερε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία σε όλη του την ενήλικη ζωή».

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης