Μπορεί ο Σον Πεν να βοήθησε τις Aρχές να εντοπίσουν το κρησφύγετο του βαρόνου ναρκωτικών Ελ Τσάπο Γκούσμαν αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 43χρονη ηθοποιός Κέιτ ντελ Καστίγιο μεσολάβησε ώστε ο Γκουσμάν να έρθει σε επαφή με τον Αμερικανό ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωταγωνίστρια επιτυχημένης σειράς στην οποία  υποδύεται τη σύντροφο εμπόρου κοκαΐνης δεν έκρυψε τη συμπάθειά της στο πρόσωπο του Μεξικανού βασιλιά των ναρκωτικών.

Ο Ελ Τσάπο την εμπιστευόταν και της ανέθεσε να τον φέρει σε επαφή με τον Σον Πεν για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ταινία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχέση των δύο ήταν τόσο έντονη, που η ηθοποιός ανέλαβε να έρθει σε επαφή με παραγωγούς και συναδέλφους της ώστε να προχωρήσει η κινηματογραφική παραγωγή.

Μετά την απόδραση του Ελ Τσάπο οι δύο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για τη μεταφορά της ζωής του στη μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο, η συχνή επικοινωνία των τριών (Ελ Τσάπο- Πεν – Καστίγιο) οδήγησε τις Αρχές να εντοπίσουν την έδρα του Μεξικανού βαρόνου ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν. 

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης