Η 19χρονη αδελφή του Τζιχάντι Τζον έφτιαξε, στο πλαίσιο εργασίας, ένα βίντεο με μαχαίρια, κουκούλες και έναν μανιακό δολοφόνο, προκαλώντας σοκ. Η νεαρή, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, φοιτά στο πανεπιστήμιο του Μιντλσεχ, Επικοινωνία και παρουσίασε μία ταινία μικρού μήκους, η οποία αφορά στην ιστορία ενός μανιακού δολοφόνου με κουκούλα, ο οποίος κυνηγά μία φοιτήτρια με ένα μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια εξήγησε ότι δημιούργησε το βίντεο, με σκοπό να δείξει ότι η εκδίκηση δεν είναι η λύση στα προβλήματα.«Δείξαμε και αναπαραστήσαμε αυτόν τον δολοφόνο με την κουκούλα, σε χαμηλό φωτισμό και με τρόπο που να προκαλεί μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στο θεατή. Το κάναμε για να δείξουμε πως ο δολοφόνος μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε» αναφέρει η φοιτήτρια.

Και συμπληρώνει: «Ο δολοφόνος μπορεί να είναι ένας φίλος, μέλος της οικογένειας, δάσκαλος ή και κάποιος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ. Παρόλα αυτά, ο δολοφόνος γνωρίζει τον πρωταγωνιστή, τον παρακολουθεί. Η αναπαράσταση αυτή δίνει το αποκρυπτογραφημένο μήνυμα πως το bullying είναι λάθος, ότι εμείς οι άνθρωποι δεν πρέπει να δημιουργούμε στερεότυπα και να τους κάνουμε στόχο εξαιτίας του περίγυρου, του χρώματος του δέρματός τους ή την πίστη τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε ακόμη: Το προφίλ του δήμιου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης