Όλοι έχουν δικαίωμα στην υπέρβαση, ακόμη και οι γαλαζοαίματοι. Όπως φαίνεται από τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου διατηρούσε με συνέπεια μια αθέατη πλευρά της σεξουαλικής του δραστηριότητας. Από τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου προκύπτει ότι συμπεριφερόταν ως «σκυλάκι» παρακολουθώντας την Νταϊάνα, ενώ πιάστηκε στα πράσα να συνευρίσκεται με τη διαχρονική ερωμένη του Καμίλα, αλλά τηλεφωνικά. Κατά τα άλλα, με την Νταϊάνα είχε μακρόχρονιες «παύσεις» της τάξεως των τριών εβδομάδων, ενώ, όπως φαίνεται, και στα πρώτα ραντεβού τους δεν ήταν και πολύ «δραστήριος». Με λίγα λόγια, όπως αποκαλύπτει ο δάσκαλος φωνητικής της «θλιμμένης πριγκίπισσας», ο Κάρολος της Αγγλίας τουλάχιστον σεξουαλικά δεν ήταν «λίρα 100». 

Φωτογραφία από τον γάμο της Νταϊάνα και του Καρόλου

Πάμε στις λεπτομέρειες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκαλύψεις σχετικά με την κρυφή σεξουαλική ζωή του Καρόλου είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Κυριακής από το Channel 4, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο της Νταϊάνα και την προβολή του ντοκιμαντέρ που έφτιαξε ο καθηγητής φωνητικής της. Παράλληλα, κάμεραμαν του BBC αναφέρθηκε στο τηλεφωνικό σεξ του Καρόλου με την Καμίλα, τονίζοντας πως η σύζυγός του Νταϊάνα τούς είχε πιάσει στα πράσα. 

Η εν λόγω ταινία περιλαμβάνει κομμάτια από βιντεοκασέτες τις οποίες είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993, κατά τη διάρκεια μαθημάτων, για να βελτιώσει η πριγκίπισσα τον δημόσιο λόγο της, στις οποίες όμως μιλούσε με ειλικρίνεια για προσωπικά ζητήματα.

Τα αποσπάσματα είχαν παιχτεί στο παρελθόν στις ΗΠΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται στη Βρετανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ντοκιμαντέρ η Νταϊάνα μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον σύζυγό της τονίζοντας ότι «ο Κάρολος ήταν κάποιος που με ακολουθούσε σαν σκυλί», ενώ εστιάζει στην πρώτη συνάντησή τους σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. «Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου» περιέγραψε χαρακτηριστικά.


Πριν παντρευτούν συναντήθηκαν μόνο 13 φορές…

Η «Ντι» τονίζει πως συναντήθηκε με τον πρίγκιπα μόνο 13 φορές πριν παντρευτούν και ότι μετά τον γάμο έκαναν σεξ «μόνο μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες», ενώ υποστηρίζει πως η ερωτική τους ζωή άρχισε να σβήνει μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, το 1984.

Σημειώνει πως, όταν είχε φτάσει σε απόγνωση, πήγε στη βασίλισσα Ελισάβετ για να της ζητήσει μια συμβουλή, αλλά έφυγε άπραγη, καθώς η πεθερά της είπε απλώς πως ο Κάρολος είναι… άχρηστος!

Εστιάζει παράλληλα και σε έναν διάλογο του Καρόλου με τον πατέρα του, τον Δούκα του Εδιμβούργου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Φίλιππος είπε στον γιο του «αν ο γάμος σου δεν λειτουργήσει, μπορείς πάντα να γυρίσεις σε αυτή (σ.σ.: την Καμίλα) έπειτα από πέντε χρόνια».


Το πρόβλημα με τη βουλιμία

Η Νταϊάνα μιλά στο ντοκιμαντέρ για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη βουλιμία λέγοντας πως αυτό που την οδήγησε εκεί ήταν τα προβλήματα τα οποία βίωνε στον γάμο της. Η Νταϊάνα άκουσε τον Κάρολο να συγκρίνει τις σεξουαλικές επιδόσεις της ερωμένης του με τις δικές της

«Ένιωθα παρείσακτη, δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά καλή για την οικογένεια, οπότε έριξα το φταίξιμο στον εαυτό μου. Θα μπορούσα να το ρίξω στο αλκοόλ ή στην ανορεξία, αλλά αυτό θα ήταν πολύ εμφανές. Αποφάσισα να ξεσπάσω πιο διακριτικά πάνω στον εαυτό μου αντί να πληγώσω όλους εσάς» τονίζει πως είπε στη βασιλική οικογένεια.

Το τηλεφωνικό σεξ με πρωταγωνιστές τον Κάρολο και την Καμίλα

Παράλληλα, ένας εικονολήπτης, ο οποίος το 1992-1993 εργαζόταν για το BBC, αναφέρει πως η Νταϊάνα τού είχε εξομολογηθεί πως είχε πιάσει τον πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα Πάρκερ.

Ο Κάρολος με την Καμίλα

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κάμεραμαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Νταϊάνα περιέγραψε αυτό που άκουσε ως «τηλεφωνικό σεξ», κατά τη διάρκεια του οποίου ο Κάρολος συνέκρινε τις σεξουαλικές επιδόσεις της ερωμένης του με εκείνες της συζύγου του, παρουσιάζοντας, και μάλιστα με επιχειρήματα, την Καμίλα… νικήτρια.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Μας έκανε ξεκάθαρο πως θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα, όταν πεθάνει. Είχε τη ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από τον μονάρχη».

Όπως αποδεικνύεται από το ντοκιμαντέρ, οι καλύτερες στιγμές της Νταϊάνα ήταν όταν βρισκόταν με φίλους της, ενώ επίσης μίλησε για την αγάπη που είχε για τον άνθρωπο που είχε γίνει η σκιά της, τον αστυνομικό Μπάρι Μάνακι, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1987.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης