Η Ασβάκ Χατζί Χαμίντ, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής από τζιχαντιστές σε ηλικία μόλις 14 ετών, ήρθε αντιμέτωπη με τον μαχητή του Ισλαμικού Κράτους που την είχε βιάσει και κακοποιήσει.  

Όπως η ίδια αποκάλυψε, το 2018 πέτυχε τυχαία σε δρόμο της Στουτγάρδης τον βιαστή της, Αμπού Χουμάμ, ο οποίος τη σταμάτησε λέγοντάς της απειλητικά «Ξέρω πού μένεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από αυτή τη συνάντηση, η τρομοκρατημένη Ασβάκ αποφάσισε να φύγει αμέσως από τη Γερμανία και να μείνει σε στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ μαζί με τον πατέρα της, όπου θα αισθανόταν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο Αμπού Χουμάμ συνελήφθη από τις ιρακινές Αρχές, που τον έφεραν ενώπιον της Χαμίντ. Μεταξύ άλλων, η κοπέλα είπε στον τζιχαντιστή: «Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γιαζίντι; Ήμουν 14 χρόνων όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδελφή; Έχεις αισθήματα; Έχει καθόλου τιμή; Ήμουν 14 χρόνων. Στην ηλικία της κόρης σου, στην ηλικία του γιου σου, στην ηλικία της αδελφής σου». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν λιποθυμήσει η κοπέλα συνέχισε: «Μου κατέστρεψες τη ζωή. Μου τα πήρες όλα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Αλλά τώρα ξέρεις πώς είναι να βασανίζεσαι. Τι είναι η μοναξιά. Αν είχες καθόλου λογική, καθόλου συναισθήματα, δεν θα με βίαζες όταν ήμουν 14 χρόνων». 

Η κοπέλα είχε καταφέρει να αποδράσει ρίχνοντας υπνωτικά χάπια στο φαγητό του τζιχαντιστή και να βρει καταφύγιο κοντά στη μητέρα της που ζούσε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης