Έμεινε έγκυος στα 18 της, όταν ξαφνικά έμαθε στον τέταρτο μήνα της κυοφορίας πως πάσχει από επιθετική λευχαιμία. Η νεαρή Brianna Rawlings, έπειτα από τη δυσάρεστη είδηση, βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση καθώς έπρεπε να αποφασίσει αν θα τερματίσει την εγκυμοσύνη της ή αν θα κάνει προσπάθεια να επιβιώσει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε: «Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αποκάλυψαν αρχικά μια μόλυνση κάπου στο σώμα μου. Οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να φύγω μέχρι να βρουν για ποιον λόγο πονούσα. Έλεγχαν την καρδιά μου και όλα τα άλλα όργανα, αλλά δεν έβγαζαν άκρη, έτσι πρότειναν βιοψία μυελού των οστών».
Με αυτόν τον τρόπο διαγνώστηκε η λευχαιμία από την οποία έπασχε και την οποία το σώμα της πάλευε για μήνες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή γυναίκα από το Colyton του Σίδνεϊ αποφάσισε να βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο και να γεννήσει το παιδί της, χωρίς να την ενδιαφέρουν οι δικές της πιθανότητες για ζωή αναστέλλοντας την έναρξη της θεραπείας που έπρεπε να ακολουθήσει.

 

«Η απόφασή μου ήταν μόνο για τον Kyden. Ήταν ο γιος μου, το μικρό μου θαύμα» είπε η νεαρή μητέρα. Υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική τομή τρεις μήνες νωρίτερα και ο γιος της ανέπνεε κατευθείαν από μόνος του, ενώ έκλαψε αμέσως.

 

«Αυτές τις 12 ημέρες ήμουν σε θέση να περάσω χρόνο με το αγόρι μου, τον Kyden, μπόρεσα να τον κρατήσω, να του μιλήσω όπως του μιλούσα όταν ήταν στην κοιλιά μου. Ήταν τόσο ξεχωριστό, ήταν οι καλύτερες 12 μέρες της ζωής μου! Τότε μου είπαν ότι το μωρό μου είχε μια λοίμωξη στο στομάχι και μέσα σε λίγες ώρες μου είπαν ότι δεν τα κατάφερε…».

 

Παρά τα όσα πέρασε, η ίδια είχε δύναμη να συνεχίσει και ήταν χαρούμενη που κατάφερε να γίνει μητέρα έστω και με αυτόν τον τρόπο, αφού είχε πάντα όνειρο να κάνει μία οικογένεια, δήλωσε.

 

Έπειτα από μερικούς μήνες συνέβη κάτι υπέροχο καθώς η άτυχη γυναίκα είπε ότι η υγεία της έγινε «καλύτερη από ποτέ».

Τώρα σκοπεύει να σταματήσει τη χημειοθεραπεία και να κάνει μια επιτυχημένη μεταμόσχευση. «Θέλω να νικήσω αυτή τη φρικτή ασθένεια. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω αυτό και έδωσα μια υπόσχεση στον γιο μου. Ελπίζω να περάσω τα Χριστούγεννα με την οικογένεια και τα ζώα μου».

Η περίπτωση της κ. Rawlings είναι τόσο σπάνια και επιθετική που έχει μελετηθεί από φοιτητές και γιατρούς σε όλο τον κόσμο.

«Η περίπτωσή μου ελπίζω να βοηθήσει κάποιον άλλον στο μέλλον. Λέω την ιστορία μου έτσι ώστε να δώσω ελπίδα σε άλλους εκεί έξω που δίνουν τη δική τους μάχη. Σε οποιονδήποτε εκεί έξω που πολεμάει με κάτι τέτοιο και διαβάζει αυτό το κείμενο, θέλω να πω να παραμείνει θετικός, δυνατός και να είναι δίπλα σε υποστηρικτικούς ανθρώπους και μακριά από κάθε αρνητικότητα. Να αγαπά τις καλές μέρες και να αγωνίζεται τις κακές».

Η  B. Rawlings έκλεισε με ένα υπέροχο μήνυμα προς όλο τον κόσμο που μάχεται για τη ζωή του: «Να είσαι ευγνώμων για αυτό που έχεις».

Πηγή: heromoms.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης