Η ένταση στον Λευκό Οίκο έχει ανέβει στα ύψη, καθώς οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι καταιγιστικές. Συσκέψεις επί συσκέψεων, την ίδια στιγμή που τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά»!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, κάθεται στο γραφείο του και κοιτάζει ένα νομοσχέδιο, καθώς οι εσωτερικές υποθέσεις πρέπει να «τρέξουν» επίσης. Ανοίγει η πόρτα. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μπαίνει μέσα και ρωτάει «κ. Πρόεδρε, είστε έτοιμος να τρέξετε;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πανέτοιμος. Ας το κάνουμε. Ας τρέξουμε» είναι η απάντηση του Μπάρακ Ομπάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες αρχίζουν να τρέχουν στους διαδρόμους και τον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των σκύλων της οικογένειας και των υπαλλήλων.

Στη συνέχεια κάνουν διατάσεις και πίνουν ένα ποτήρι νερό, κάνοντας αστεία μεταξύ τους και δίνοντας υπόσχεση να το επαναλάβουν την επόμενη εβδομάδα.

Όχι, οι δύο άνδρες δεν έχασαν τα λογικά τους από την πολύ δουλειά. Πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό video, που στόχο έχει να κινητοποιήσει τους Αμερικανούς πολίτες να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Τόσο ο Μπάρακ Ομπάμα όσο και ο Τζο Μπάιντεν δέχτηκαν με χαρά να βοηθήσουν στην προώθηση της καμπάνιας «Let’s Move», της οποίας ηγείται η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα και στόχο έχει να μειώσει τα ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας στις Η.Π.Α..

Διαβάστε επίσης:
Όταν ο πρόεδρος των Η.Π.Α. παίρνει τους δρόμους, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013, 23:31

Όλα για την… προεδρία!, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Απριλίου 2012, 02:19

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης