Ανταπόκριση από Στρασβούργο – Νίκος Ρούσσης

Επείγουσα Πρόταση Ψηφίσματος κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Λιθουανός ευρωβουλευτής των Μη Εγγεγραμμένων Viktor Uspaskich, με την οποία καλείται η Κομισιόν να διασφαλίσει ότι, διενεργούνται αναλύσεις πριν από τον εμβολιασμό των ανθρώπων και τους χορηγείται πιστοποιητικό ότι το εμβόλιο κατά της COVID-19 δεν θα βλάψει την υγεία τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Πρόταση Ψηφίσματος τονίζεται, ιδιαίτερα, ότι:

  • Στο πλαίσιο του εμβολιασμού, δεν έχει διενεργηθεί ανάλυση των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου κατά της COVID-19.
  • Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχει καταδείξει ότι τα εμβόλια κατά της COVID-19 συνδέονται με αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας (φλεγμονή του καρδιακού μυός) μετά τη χορήγηση εμβολίου mRNA κατά της COVID-19.
  • Ως γνωστόν, ορισμένοι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν σύνδρομο Guillain-Barré, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προσβάλλει τα νεύρα και προκαλεί παράλυση, αφότου τους χορηγήθηκε το εμβόλιο Janssen κατά της COVID-19.
  • Παρόλο που τα εμβόλια κατά της COVID-19 έχουν πολλές ακόμη ανεπιθύμητες ενέργειες, οι άνθρωποι υποχρεούνται να εμβολιαστούν.

Το ζητούμενο είναι τι θα κάνει η Κομισιόν αν υπερψηφιστεί από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής η εν λόγω πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης