Ο άντρας που θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, Christian Brueckner, ερευνάται τώρα από τη δικαιοσύνη για τον βιασμό και τη δολοφονία τον Μάρτιο του 1998 στη Φρανκφούρτη ενός 13χρονου αγοριού, του οποίου το σώμα ακρωτηριάστηκε.

Το σώμα του παιδιού, Tristan Brubach, βρέθηκε σε μια υπόγεια διάβαση κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Frankfurt-Hochst στην πόλη της Φρανκφούρτης στη γερμανική πολιτεία της Έσσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε ξυλοκοπηθεί, στραγγαλίστηκε, βιάστηκε και βασανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η DailyMail.

Η αιτία θανάτου ήταν μια μαχαιριά στο λαιμό του ενώ το σώμα του είχε ακρωτηριαστεί. Τα ακρωτηριασμένα μέλη δεν βρέθηκαν ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις έφηβοι είδαν τον δολοφόνο από απόσταση και η περιγραφή του δράστη που έδωσαν στην αστυνομία φέρεται να είναι παρόμοια με εκείνη του Christian Brueckner.

Από περιγραφές μαρτύρων, δημιουργήθηκε και διανεμήθηκε ένα σκίτσο του υπόπτουΠερίπου στις 3.20 μ.μ., οι τρεις έφηβοι στη Φρανκφούρτη κατέθεσαν ότι είδαν τον 13χρονο και 10 λεπτά αργότερα ότι είδαν έναν άνδρα στη σήραγγα να βάζει κάτι σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι τα αγόρια είδαν τη δολοφονία του Μπάμπαμπακ σε απόσταση, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποίησαν τι είχαν δει.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Μάρτιο του 1999, το σακίδιο του παιδιού, βρέθηκε σε ένα δάσος στο Niedernhausen, 25 χιλιόμετρα (15 μίλια) από τη σκηνή του εγκλήματος. Το σακίδιο περιείχε έναν τσεχικό γλωσσικό άτλαντα της Γερμανίας.

Ο 13χρονος όμως, δεν μιλούσε Τσέχικα, οπότε ο χάρτης δεν πιστεύεται ότι ανήκε στο αγόρι, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί ερευνητές να επεκτείνουν τις έρευνές τους στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία, αν και δεν προέκυψαν νέα στοιχεία.

Ο γενικός εισαγγελέας Νώε Κρούγκερ δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Ελέγχουμε εάν υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των δύο υποθέσεων».

Πράγματι, υπάρχουν παραλληλισμοί μεταξύ των δύο υποθέσεων. Ο Burbach, όπως και η Madeline McCann, έμεινε μόνος για λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί, ενώ ο ύποπτος δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο ύποπτος στην υπόθεση Μαντλίν, Christian Brueckner, ερευνάται και για τη δολοφονία του 13χρονου στην ΦρανκφούρτηΥποπτος για μια σειρά απαγωγών

Ο Brueckner, 43 ετών, έχει συνδεθεί με μια σειρά απαγωγών και δολοφονιών παιδιών στην Πορτογαλία και τη Γερμανία από τότε που ορίστηκε ως ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση Madeline McCann.

Βρίσκεται στη φυλακή στη Γερμανία για εμπορία ναρκωτικών ενώ έχει υποβάλει ένσταση κατά καταδίκης για βιασμό γυναίκας το 2005 κοντά στο θέρετρο Praia da Luz, όπου η Μαντλίν ΜακΚάν   εξαφανίστηκε από τη νότια Πορτογαλία.

Φωτογραφίες: DailyMail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης