Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Πέτερ Αλτμάιερ, μεταφέρθηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο ύστερα από μία πτώση, σύμφωνα με εκπρόσωπό του, η οποία διευκρίνισε πως ο υπουργός «πηγαίνει καλά, δεδομένων των περιστάσεων».

Ο Αλτμάιερ «παραπάτησε και έπεσε την ώρα που έφευγε από τη σκηνή κατεβαίνοντας τα σκαλιά» έπειτα από ομιλία του στο Ντόρτμουντ στη διάρκεια διάσκεψης για τον ψηφιακό κόσμο, εξήγησε η εκπρόσωπος. «Τη φροντίδα του ανέλαβαν γιατροί επιτόπου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πηγαίνει καλά, δεδομένων των περιστάσεων», «έχει διαύγεια και έχει ήδη ευχαριστήσει τους διασώστες και τους γιατρούς για τη φροντίδα τους», σημείωσε το υπουργείο.

Ένα παραβάν επιστρατεύτηκε κατά την επέμβαση των διασωστών στην αίθουσα όπου ο υπουργός είχε εκφωνήσει την ομιλία του και το κοινό κλήθηκε να αδειάσει την αίθουσα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Ο Αλτμάιερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, ο υπουργός, 61 ετών, μέλος του συντηρητικού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ, έχει σπάσει τη μύτη του και έχει ένα τραύμα στο κεφάλι.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης