Έκπληξη έχει προκαλέσει στη γαλλική κοινή γνώμη αλλά και στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, ένα νέο ροζ σκάνδαλο που αφορά… μοιχεία και στο οποίο φαίνεται πως εμπλέκεται ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κριστόφ Καστανέρ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Le Figaro», ο σοσιαλδημοκράτης Καστανέρ, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, λικνίζεται σε club του Παρισιού, απολαμβάνοντας την συντροφιά, όχι της συζύγου του αλλά μιας νεαρής κοπέλας ονόματι Έμα, την οποία φαίνεται να φιλά και να αγκαλιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στον πολυτελή χώρο του κλαμπ Νότο, που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα τόσο από το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και από το προεδρικό μέγαρο, και έχει προκαλέσει ήδη προβληματισμό στην κυβέρνηση Μακρόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του έμπιστου στον Πρόεδρο, Υπουργού και άλλοτε εκπροσώπου της κυβέρνησης,  Καστανέρ, στο περιθώριο του σάλου που προκλήθηκε είναι κατά πάσα πιθανότητα προ των πυλών.

Ο 53χρονος Καστανέρ, παντρεμένος εδώ και 36 χρόνια και πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 16 και 19 ετών, τοποθετήθηκε δημόσια στην εφημερίδα Le Parisien, στον απόηχο του περιστατικού, ζητώντας σεβασμό για την προσωπική του ζωή αλλά και την οικογένεια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επικριτές του Καστανέρ, δεν στηλιτεύουν μόνο τις εξωσυζυγικές του «παρασπονδίες» αλλά και την επιλογή του να «ξεφαντώνει» στο Κλαμπ, λίγες ώρες αφού ξεκίνησαν οι καθιερωμένες κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Πρωθυπουργός της χώρας Εντουάρτ Φιλίπ, υπογραμμίζει πως εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στον Υπουργό του.

Πηγή: Le figaro.fr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης