Δύο σοροί μωρών βρέθηκαν παγωμένες σε καταψύκτη χθες Πέμπτη (1/12), στην πόλη Βοκλούζ της Γαλλίας, στο σπίτι μιας γυναίκας η οποία κρατείται από την αστυνομία, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελέας Ελέν Μούργκ.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, όπως διευκρίνισε η εισαγγελέας, «ο φάκελος άνοιξε και τα γεγονότα είναι εγκληματικής φύσης. Η ανακάλυψη έγινε το πρωί, έπειτα από κλήση ατόμου στην αστυνομία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα που συνελήφθη επί τόπου, είναι μια 41χρονη μητέρα. Μέχρι στιγμής είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των δύο μωρών που βρέθηκαν παγωμένα, καθώς και η μεταξύ τους σχέση, όπως και με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία.

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επισήμανε η εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν οι Αρχές περισσότερα για τα δύο παιδιά.

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι αναμένεται η  νεκροψία που «θα μας πει περισσότερα» διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου, γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων».

Τέλος, η σχέση μεταξύ του ατόμου που κάλεσε την Αστυνομία και της γυναίκας που κρατείται δεν διευκρινίστηκε από την εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης