Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν για άλλη μια φορά οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου, οι οποίοι σε μια κίνηση ακραίας βιαιότητας έριξαν από ένα κτήριο έναν άντρα, με τη κατηγορία ότι ήταν ομοφυλόφιλος και στη συνέχεια, όταν εκείνος κατάφερε να επιβιώσει της πτώσης του, τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου!

Στις νέες εικόνες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας απεικονίζονται μαχητές της εξτρεμιστικής οργάνωσης να ρίχνουν στο κενό από ένα επταώροφο κτήριο έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος έχει δεμένα τα μάτια και είναι καθισμένος σε μια λευκή, πλαστική καρέκλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστασιακό σημειώθηκε στην πόλη Ταλ Αμπιγιάντ στη Ράκα της Συρίας και όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, το θύμα «καταδικάστηκε» από το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη φρικτή αυτή εκτέλεση -να πεταχτεί από το υψηλότερο κτήριο της πόλης- επειδή φέρεται να είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Το συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι πως ο άνδρας κατάφερε να επιζήσει από την πτώση. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσουν οι τζιχαντιστές τη ζωή, αφού στη συνέχεια τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου, μπροστά στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να δει τον 50χρονο να τιμωρείται.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έρχεται να ακολουθήσει μια σειρά παρόμοιων εκτελέσεων ομοφυλόφυλων ανδρών, με την τελευταία να σημειώνεται πριν από περίπου ένα μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσηςΝέος παγκόσμιος αποτροπιασμός
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015, 18:03

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης