Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, έχασαν τη Δευτέρα τη ζωή τους όταν ισχυροί άνεμοι από καταιγίδα προκάλεσαν την κατάρρευση της μεταλλικής στέγης του κέντρου δραστηριοτήτων ενός σχολείου στη βόρεια Ταϊλάνδη, δήλωσαν την Τρίτη αξιωματούχοι.

Το τελευταίο θύμα ήταν ένα 6χρονο αγόρι που πέθανε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε νοσοκομείο μετά την κατάρρευση στο δημοτικό σχολείο Wat Nern Por, σύμφωνα με το γραφείο δημοσίων σχέσεων της επαρχίας Phichit, 300 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετοί μαθητές είχαν μπει μέσα στο κέντρο δραστηριοτήτων για να προφυλαχθούν από τη βροχή όταν κατέρρευσε η οροφή, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook από το επίσημο τμήμα πρόληψης καταστροφών, και 18 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Πατσαρίν Σίρι, υπάλληλος του επαρχιακού τμήματος δημοσίων σχέσεων, δήλωσε ότι τέσσερα αγόρια, δύο γονείς και ένα μέλος του προσωπικού καθαριότητας του σχολείου έχασαν τη ζωή τους.

Η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για έντονες βροχοπτώσεις στη βόρεια Ταϊλάνδη αυτή την εβδομάδα. Η Δευτέρα ήταν επίσης η επίσημη έναρξη της περιόδου των βροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ertnews, Associated Press

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης