Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη - Αρκετοί τραυματίες - Συνελήφθη ο δράστης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, 15:42
Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη - Αρκετοί τραυματίες - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη.

Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, ένας άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, συνελήφθη από την αστυνομία μετά από τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων στη Φρανκφούρτη, το μεσημέρι της Τρίτης. Αξιωματούχοι επιβολής του νόμου συγκεντρώνουν πληροφορίες γύρω από το περιστατικό για να εξακριβώσουν τις συνθήκες. Η αστυνομία της Φρανκφούρτης πάντως γνωστοποίησε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επίθεση σημειώθηκε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης την Τρίτη το πρωί. Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από τραυματισμό «αρκετών» ανθρώπων, ανέφερε η αστυνομία της Φρανκφούρτης σε δήλωση στο Twitter. Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για τους πολίτες, αλλά τα κίνητρα του δράστη είναι ακόμη ασαφή, είπε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες όταν γίνουν διαθέσιμες.

Η αστυνομία απέκλεισε μια μεγάλη περιοχή γύρω από το σημείο της επίθεσης, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι στην περιοχή εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ισχυρίστηκε ότι ο ύποπτος ενήργησε υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλλά οι Αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, 16:16