Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο δημοφιλής αμερικανός ηθοποιός και κωμικός Τρέισι Μόργκαν ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε θανατηφόρο αυτοκινητικό δυστύχημα στο Νιου Τζέρσεϊ το πρωί του Σαββάτου. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας φίλος του Τζόρνταν, ο κωμικός Τζέιμς Μακνέρ.

Ο Τζόρνταν νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρόμπερτ Γουντ Τζόνσον, και όπως λένε οι θεράποντες ιατροί έχει σπασμένα πλευρά, σπασμένο πόδι και μύτη. Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές εβδομάδες προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μόργκαν επέβαινε μαζί με άλλους πέντε ανθρώπους σε λιμουζίνα, η οποία προσέκρουσε σε άλλα οχήματα σε λεωφόρο του Νιου Τζέρσει και ανατράπηκε, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Πρόκειται για μια καραμπόλα στην οποία συμμετείχαν έξι συνολικά οχήματα με ένα εξ αυτών τη λιμουζίνα του 45χρονου αστέρα των κωμικών τηλεοπτικών σειρών Saturday Night Live και 30 Rock.

Όπως έγινε γνωστό, υπαίτιος για την καραμπόλα ήταν ένας 35χρονος από την Τζόρτζια, ο Κέβιν Ρόπερ, ο οποίος δήλωσε στις αρχές ότι τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι καθώς είχε να κοιμηθεί ένα 24ωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης