Ο Τζορτζ Κόνγουεϊ, δημόσιος επικριτής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και σύζυγος της προεδρικής συμβούλου Κέλιαν Κόνγουεϊ, προχώρησε στη μεγαλύτερη δωρεά που επιτρέπεται από την προεκλογική εκστρατεία στον διεκδικητή του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων Τζο Γουόλς, αντίπαλο του προέδρου Τραμπ.

Ο Κόνγουεϊ έκανε χορηγία 5.600 δολαρίων στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων, στις 30 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γουόλς για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με μία αναφορά για τα οικονομικά της προεκλογικής εκστρατείας του Γουόλς, που δημοσιεύτηκε και την οποία επικαλείται το ABC News.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόνγουεϊ είναι ένας συντηρητικός δικηγόρος που δραστηριοποιείται στην Ουάσινγκτον και ένας από τους πιο επίμονους επικριτές του προέδρου Τραμπ εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Προηγούμενα μέσα στον μήνα, ο Κόνγουεϊ έγραψε ένα αιχμηρό σχόλιο στο περιοδικό «The Atlantic» υπό τον τίτλο «Ακατάλληλος για την Άσκηση Προεδρικών Καθηκόντων» (Unfit for Office).

Στο σχόλιο αυτό, ο ίδιος αμφισβήτησε για ακόμη μία φορά τη νοητική καταλληλότητα του Τραμπ ως προς την άσκηση των προεδρικών καθηκόντων του. Ο ίδιος έγραψε στο Twitter για τον πρόεδρο Τραμπ ότι είναι «ανίκανος και αδαής», ασκώντας κριτική στους Ρεπουμπλικάνους για τη μη αναφορά του ονόματος του Τραμπ, κατά την άσκηση κριτικής που του κάνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης