Καρέ καρέ καταγράφει κάμερα ασφαλείας νοσοκομείου στη Δυτική Όχθη την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ να θέσουν υπό κράτηση έναν ύποπτο για επίθεση με μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της επιδρομής ένας Παλαιστίνιος πέφτει νεκρός από τα πυρά των μεταμφιεσμένων αστυνομικών. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Al-Ahli» στη Χεβρώνα. Στόχος, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ήταν ο Azzam Shalaldeh, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε τον Οκτώβριο. Πλάνα από το βίντεο δείχνουν τους αστυνομικούς να σπρώχνουν τον ύποπτο, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Περίπου 20-30 άτομα, συμπεριλαμβανομένης και μιας γυναίκας η οποία προσποιείται την έγκυο, εισήλθαν στο νοσοκομείο. Συνέλαβαν όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, το οποίο και κλείδωσαν σ’ ένα δωμάτιο» ανέφερε ο Osama al-Najjar, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Παλαιστίνης, τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Από την έναρξη των επιθέσεων τον Οκτώβριο, νοσοκομεία στην Ιερουσαλήμ, τη Χεβρώνα και τη Ναμπλούς δέχονται επιδρομές από τις ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ. Έχει γίνει… συνήθεια πλέον» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης