Ο κινεζικός όμιλος Wanda άνοιξε το θεματικό πάρκο αξίας 40 δισεκατομμυρίων γουάν (6,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) στην ανατολική πόλη Ναντσάνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Τσιανγκσί.

Η Πόλη Πολιτιστικού Τουρισμού Ουάντα (Wanda City) είναι ο νέος ανταγωνιστής της Ντίσνεϊλαντ της Σανγκάης, που προγραμματίζεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εναρκτήρια τελετή, ο πρόεδρος της Wanda Ουάνγκ Τζιανλίν είπε πως η εταιρεία του ελπίζει να έχει επιρροή και φωνή στην πολιτιστική, τουριστική και ψυχαγωγική βιομηχανία, και πως η Wanda City της Ναντσάνγκ είναι το πρώτο βήμα προς την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Η τεράστια εγκατάσταση περιλαμβάνει ένα θεματικό πάρκο, ένα εμπορικό κέντρο, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Ο Ουάνγκ είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στην Κεντρική Τηλεόραση της Κίνας πως η Ντίσνεϊλαντ της Σανγκάης εξαρτάται υπερβολικά από ξεπερασμένους ήρωες, όπως ο Μίκι Μάους και ο Ντόναλντ Ντακ, της λείπει οτιδήποτε καινούριο και έχει κοστίσει υπερβολικά πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Wanda, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της κατασκευής εμπορικών ακινήτων στην Κίνα, έχει στραφεί στις επενδύσεις στον ψυχαγωγικό και τουριστικό τομέα. Έχει κατασκευάσει τρία θέρετρα διακοπών στην Ουουχάν, στο όρος Σανγκμπάι και στη Σισουανγκμπάνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης