Για να αποφύγει φόρο ύψους 50.000 ευρώ που έπρεπε να καταβληθεί για ένα σπίτι, το οποίο ένας ηλικιωμένος σκόπευε να κληροδοτήσει σε νεότερό του άνδρα, ο οποίος τον φροντίζει, βρήκε την λύση του γάμου.

 Πρόκειται για δύο ετεροφυλόφιλους άνδρες από την Ιρλανδία, τον 85χρονο Ματ Μέρφι και τον 58χρονο Μάικλ Ο’Σάλιβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Γνωρίζω τον Μάτ 30 χρόνια. Βρεθήκαμε περισσότερο κοντά ως φίλοι μετά την διάλυση της δεύτερης σχέσης μου», δήλωσε ο Ο’ Σάλιβαν, πατέρας τριών παιδιών στην εφημερίδα Irish Mirror.

Και οι δύο πέρασαν δύσκολες στιγμές, επειδή ο  Ο’ Σάλιβαν έμεινε άστεγος και ο Ματ Μέρφι άρχισε να υποφέρει από προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Έμεινα μαζί του για λίγο και κάποια στιγμή ο Ματ μου είπε “Γιατί δεν έρχεσαι να μείνεις εδώ;”», επεσήμανε ο Ο’ Σάλιβαν. Ο Μέρφι δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τον Ο’ Σάλιβαν που τον πρόσεχε.

«Τελικά ο Ματ είπε ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να με ξεπληρώσει ήταν να μου αφήσει το σπίτι. Είπε ότι θα μου δώσει το σπίτι, ώστε να έχω κάπου να μείνω όταν πεθάνει».

 Όμως, ο Ο’ Σάλιβαν ήξερε ότι ο φόρος που θα χρειαζόταν να πληρώσει θα ήταν μεγάλος και θα έπρεπε να πουλήσει το σπίτι για να αντεπεξέλθει στην υποχρέωση αυτή. «Μιλώντας ο Ματ με έναν φίλο, αυτός του είπε για πλάκα να παντρευτούμε. Μια μέρα γύρισε και μου το είπε και του απάντησα ότι θα παντρευτώ».

 Πηγή: Irish Mirror

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης