Φαρμακερά βέλη με στόχο τη Μέγκαν Μαρκλ εκτόξευσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ,  Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη του στο δίκτυο GB News και στον Νάιτζελ Φάραντζ.

Ο Τραμπ εξέφρασε την αντιπάθειά του προς την Δούκισσα του Σάσσεξ και την κατηγόρησε πως μαζί με τον  πρίγκιπα Χάρι έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα τον θεσμό της μοναρχίας. Υποστήριξε επίσης πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα χειριστικό άτομο, που κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Χάρι και είχε πάντα σκοπό να τον απομακρύνει από την βασιλική οικογένεια. «Δεν είμαι θαυμαστής της. Δεν ήμουν από την πρώτη κιόλας ημέρα που βγήκε στη δημοσιότητα αυτός ο δεσμός. Θεωρώ ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει γίνει αντικείμενό της και κάποια στιγμή θα το μετανιώσει πικρά. Κατέστρεψε την σχέση του με την οικογένειά του και με την Βασίλισσα», δήλωσε αρχικά ο Ντόναλντ Τραμπ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τέως πρόεδρος σημείωσε ότι η στάση της Μαρκλ απέναντι στην Βασίλισσα Ελισάβετ έδειχνε έλλειψη σεβασμού και χαρακτήρισε την συμπεριφορά της ανάρμοστη. «Δεν σεβάστηκε την Βασίλισσα, που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένα επίσης, ιστορικό πρόσωπο. Δεν σεβάστηκε γενικά ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια και ειδικά την Βασίλισσα. Ακόμα και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακόμα τους βασιλικούς της τίτλους μου επιβεβαιώνει τα παραπάνω και με κάνει να μην την συμπαθώ καθόλου» είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης