Αποτροπιασμό και φρίκη συνεχίζει να προκαλεί στην κοινή γνώμη της Γερμανίας, δύο χρόνια μετά, ένα έγκλημα πρωτοφανούς βίας το οποίο εκδικάζεται από τη Δευτέρα από το Δικαστήριο της Περιφέρειας στο Βερολίνο. Ένας 47χρονος πωλητής κάλεσε στο σπίτι του στο Βερολίνο τον Ιανουάριο του 2012 έναν τραπεζικό υπάλληλο, προκειμένου να ικανοποιήσουν μαζί τις σεξουαλικές τους ανάγκες.

Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, ο 47χρονος είχε ένα διεστραμμένο σχέδιο στο μυαλό του: Αφού νάρκωσε το 37χρονο θύμα του με μια γενναία δόση παυσίπονων, το έδεσε στο κρεβάτι, καλύπτοντας με ταινία το στόμα και τη μύτη του και το σκότωσε. Στη συνέχεια έκοψε το σώμα του σε κομμάτια, μαγείρεψε το κεφάλι του και το έφαγε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δικαστήριο της Περιφέρειας στο Βερολίνο σκοπεύει να καταδικάσει τον κατηγορούμενο για φόνο εκ προμελέτης με κάθειρξη 6 χρόνων και 9 μηνών. Η υπεράσπιση ωστόσο υποστηρίζει ότι το θύμα πέθανε από ασφυξία υπό την επήρεια των ναρκωτικών χαπιών τα οποία του χορηγήθηκαν με τη θέληση του. 

Η τελική απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 47χρονος Γερμανός είχε καταδικαστεί ξανά στο παρελθόν για την υπόθεση με τρία χρόνια φυλάκιση για θανατηφόρα επίθεση, ωστόσο η απόφαση ήρθη το περασμένο έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης