Το αιτιολογικό της απόφασης που καταδίκασε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε επταετή κάθειρξη και εφ’ όρου ζωής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων για κατάχρηση εξουσίας και συνέργεια σε προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία στα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα, εξέδωσε σήμερα το δικαστήριο του Μιλάνου.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο σε έγγραφό του αναφέρει ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για σεξουαλικές σχέσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας με ανταλλάγματα, με την ανήλικη χορεύτρια Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι.
«Αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη Ελ Μαχρούγκ με αντάλλαγμα χρήματα και δώρα, όπως κοσμήματα», αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καβαλιέρε αρνείται ότι είχε πληρώσει για να έχει σεξουαλική επαφή με την νεαρή Ρούμπι, η οποία σταθερά επιβεβαιώνει την εκδοχή του, υποστηρίζοντας επίσης ότι ποτέ δεν υπήρξε πόρνη.

Κατά τον πρώην Πρωθυπουργό της Ιταλίας τα πάρτι στη βίλα του Αρκορε δεν ήταν τίποτε άλλο από δείπνα, στη διάρκεια των οποίων οι γυναίκες καλεσμένες χόρευαν.
Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Μπερλουσκόνι είχε σεξουαλική επαφή με τη Ρούμπι, σύμφωνα με την αρμόδια εισαγγελέα Ιλντα Μποκασίνι, κατά την οποία η νεαρή Μαροκινή φέρεται να είχε λάβει από τον Καβαλιέρε 4,5 εκατ. ευρώ.

Για το γεγονός ότι ήταν κάτω των 18 ετών όταν συμμετείχε στα περιβόητα πάρτι της βίλας του Αρκορε την περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2009, η εισαγγελέας έχει υπογραμμίσει πως δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό ήταν γνωστό στον Μπερλουσκόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης