Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι διαυγής και σε άριστη κατάσταση, δήλωσε ο καρδιοχειρουργός Οτάβιο Αλφιέρι, ο οποίος τον εγχείρησε την Τρίτη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

«Αφαιρέσαμε και αντικαταστήσαμε την άρρωστη βαλβίδα. Κατά τα άλλα, η καρδιά του είναι πολύ καλά και είμαι απόλυτα ήσυχος», πρόσθεσε ο κ. Αλφιέρι. Όπως αναφέρει ο Τύπος, μόλις ξύπνησε, το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αστειεύθηκε με τον προσωπικό του γιατρό, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, λέγοντας ότι η νοσοκόμα που ήταν κοντά του κατά την διάρκεια της νύχτας στην εντατική μονάδα, θα μπορούσε να εργασθεί στο τηλεοπτικό κανάλι ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι στην Ισπανία, Telecinco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O αδελφός μου είναι ξύπνιος και διαυγής. Μίλησα μαζί του. Έχει φυσικά λίγους πόνους, την νύχτα κάποια στιγμή εντάθηκαν, αλλά είναι ο γνωστός μαχητής», δήλωσε και ο μικρότερος αδελφός του Σίλβιο, Πάολο Μπερλουσκόνι.

Ο πρώην Καβαλιέρε, αν όλα συνεχίσουν να βαίνουν ομαλά, αναμένεται να εξέλθει μέχρι την Πέμπτη από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του Σαν Ραφαέλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης