Απειλές από τον serial killer της Κύπρου είχε δεχθεί η πρώην σύζυγός του, όπως αποκάλυψε με κατάθεσή της στις Αρχές. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως δέχτηκε απειλές από τον πρώην σύζυγό της, ενώ μάλιστα σε βάρος του είχε κάνει και καταγγελία στην αστυνομία. 

Οι πληροφορίες που έδωσε στις Αρχές για τον serial killer της Κύπρου με το ψευδώνυμο «Ορέστης» αξιολογούνται από τους ανακριτές της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, η πρώην σύζυγος του 35χρονου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον είχε καταγγείλει τον Ιούνιο του 2018 εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πρώην γυναίκα του λοχαγού ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ύποπτος μετά από έντονη συζήτηση που είχαν, άρχισε να σπάει πράγματα στο σπίτι.

Μάλιστα ο serial killer της Κύπρου φαίνεται πως είχε πει στην πρώην σύζυγό του κατά την διάρκεια του καβγά «δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώην σύζυγος του 35χρονου είχε αναφέρει στην Αστυνομία πέρυσι ότι δεν ζητά την ποινική δίωξή του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, οι οποίες αφού του έγιναν, εκείνος απολογήθηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης