Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε σε μια γειτονία της Κόρδοβα, στην κεντρική Αργεντινή: Τέσσερις φιλόδοξοι διαρρήκτες αποπειράθηκαν να εισβάλλουν στο σπίτι ενός 49χρονου για να το κλέψουν.
Οι δράστες οπλοφορούσαν και υπερτερούσαν αριθμητικά του ιδιοκτήτη της οικίας, Ντίας Κόστια και της 48χρονης συζύγου του.

Μπήκαν στο σπίτι, την ώρα που ο Κόστα και η γυναίκα του κοιμόντουσαν. Όμως είχαν λογαριάσει χωρίς τον «ξενοδόχο». Μόλις αντιλήφτηκε την παρουσία τους, ο 49χρονος άρπαξε ένα σπαθί σαμουράι που είχε στη διάθεσή του, επιτέθηκε στους εισβολείς και τους… πετσόκοψε σε πρόσωπο, χέρια και λαιμό,προσπαθώντας να υπερασπιστεί την περιουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες


Μέσα στον πανικό τους, οι διαρρήκτες κατάφεραν να πάρουν μόνο 300 δολάρια και προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιμορραγώντας από την επίθεση του Αργεντινού σαμουράι, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε πάνω σε ένα φορτηγάκι. Μετά τη σύγκρουση, οι δράστες μετέβησαν στο νοσοκομείο, στα επείγοντα περιστατικά.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει την ίδια ημέρα τρεις εκ των δραστών, δυο άνδρες και μια γυναίκα. Ο τέταρτος, ενώ ξέφυγε αρχικά, την επόμενη μέρα επέστρεψε στο νοσοκομείο εξαιτίας των σοβαρότατων τραυμάτων που είχε από το σπαθί του 49χρονου και συνελήφθη.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με το θύμα της διάρρηξης καθώς, παρά τα φαινόμενα, ο Ντίας Κόστια είναι σε κατάσταση σοκ εδώ και δύο μέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης