Άνοιξε την καρδιά του ο άνδρας που παντρεύτηκε την καθηγήτρια που τον αποπλάνησε

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 03:18
Άνοιξε την καρδιά του ο άνδρας που παντρεύτηκε την καθηγήτρια που τον αποπλάνησε
Τις δυσκολίες του έγγαμου βίου αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ο 31χρονος Βίλι Φουαλάου, ο οποίος σύναψε ερωτικό δεσμό με την καθηγήτριά του, σε ηλικία μόλις 12 ετών, ενώ εν συνεχεία την άφησε έγκυο και αργότερα την παντρεύτηκε, αφού εκείνη εξέτισε την ποινή της για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η Μαίρη Κέι Λετουρνό ήταν 34 ετών, παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, το 1997, ενώ σήμερα έχει κλείσει τα 53.

Για την αποπλάνηση του μαθητή της η Λετουρνό φυλακίστηκε για έξι μήνες στα τέλη του 1997 και αποφυλακίστηκε με αναστολή τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Το δικαστήριο όμως της απαγόρευσε να έχει στο μέλλον οποιαδήποτε επαφή με τον Βίλι.

Δεν πέρασαν μερικές ημέρες προτού συλληφθή εκ νέου, όταν βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της συντροφιά με τον Φουαλάου.

Επέστρεψε έτσι στη φυλακή για να εκτίσει ποινή επτά ετών κάθειρξης, για παραβίαση των όρων αναστολής. Έναν χρόνο αφότου αποφυλακίστηκε ξανά, το 2004, παντρεύτηκαν. Ο Βίλι ήταν πλέον 21 ετών.

«Δεν νομίζω ότι έχει κανείς 10 καλά χρόνια γάμου», αποκάλυψε ο Φουαλάου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC και στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή, το ζευγάρι συζητά επίσης πώς ανέθρεψαν τις δύο κόρες που απέκτησαν μαζί.

«Σ' έναν γάμο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Όμως, το θέμα είναι πώς καταφέρνεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες», ανέφερε.

Ο Βίλι είπε ότι δυσκολεύτηκε πολύ κυρίως επειδή απέκτησε παιδί όντας ακόμη σε εφηβική ηλικία. Η μία από τις κόρες του ζευγαριού γεννήθηκε ενώ η μητέρα της ήταν φυλακισμένη.

«Δεν νομίζω ότι είχα στήριξη, ότι είχα κάποιον να με βοηθήσει. Ούτε από την οικογένειά μου, ούτε από κανέναν γενικά. Οι φίλοι μου δεν μπορούσαν να βοηθήσουν γιατί δεν είχαν ιδέα του τι σημαίνει να είσαι γονιός. Άλλωστε, τότε ήμασταν όλοι 14-15 χρονών», κατέληξε.

Για την ιστορία του Βίλι και της καθηγήτριάς του γράφτηκαν βιβλία ενώ γυρίστηκε και ταινία για την τηλεόραση.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 03:18