Άφωνοι έμειναν οι περαστικοί σε δρόμο πόλης στο βόρειο τμήμα της Κίνας όταν είδαν το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια ενός νεαρού κοριτσιού. Όπως φαίνεται και στο video, που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, μέρος του πεζοδρομίου υποχώρησε με αποτέλεσμα το κορίτσι να εξαφανιστεί από τα μάτια των περαστικών και να πέσει μέσα σε χαντάκι βάθους έξι μέτρων.

Έντρομος ο οδηγός ενός ταξί σταμάτησε στο σημείο και ξεκίνησε τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της. «Φώναζα προς το μέρος αλλά δεν απαντούσε. Είχα σοκαριστεί, ωστόσο ήξερα πως κάτι έπρεπε να κάνω», τόνισε ο Wang Wei. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Ξιαν και σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η υποχώρηση του εδάφους οφείλεται σε διάβρωση του εδάφους.

Ο θαρραλέος οδηγός χρησιμοποίησε ένα καλώδιο το οποίο βρισκόταν κάτω από το πεζοδρόμιο προκειμένου να μπορέσει να φθάσει κοντά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δραματική από τη στιγμή που διαπιστώθηκε πως οι δυο τους δεν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω στην επιφάνεια λόγω της έντονης διάβρωσης του εδάφους. Κάθε τους κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει κατολίσθηση, θέτοντας έτσι σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους.

Τη λύση έδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Χρησιμοποιώντας μια σκάλα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να φθάσουν κοντά τους και να δώσουν ένα ευχάριστο τέλος στην περιπέτειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης