Την ανάκληση προϊόντων της, κυρίως Mars και Snickers, που παράγονται στην Ολλανδία, ανακοίνωσε η αμερικανική σοκολατοποιία Mars, αφότου ένας καταναλωτής βρήκε κομμάτι πλαστικού σε προϊόν του ομίλου. Η ανάκληση αφορά 55 χώρες.

«Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν», αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανήρτησε στη γερμανική ιστοσελίδα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απ” ό,τι γνωρίζουμε, η ανάκληση αφορά 55 χώρες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ελίνε Μπάιφελντ, υπεύθυνη του ομίλου για την Ολλανδία, προσθέτοντας πως η ανάκληση αφορά αποκλειστικά προϊόντα που παράγονται στην Ολλανδία, σε εργοστάσιο της Mars στην πόλη Φέγκελ (νότια Ολλανδία), και προορίζονται για εξαγωγή.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση, αναφερόταν πως στη Γερμανία η ανάκληση αφορά όλες τις μπάρες Mars και Snickers, τις Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations, των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από 19 Ιουνίου 2016 έως 8 Ιανουαρίου 2017.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο συνολικός όγκος των προϊόντων που ανακαλούνται, ούτε οι οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει η ανάκληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των χωρών που τους αφορά η ανάκληση είναι η Γερμανία, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ιταλία και η Ισπανία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης