Για πρώτη φορά δίνεται στη δημοσιότητα βίντεο της βασιλικής οικογένειας που θα μεταδοθεί απόcε το βράδυ από την τηλεόραση του BBC. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αφιερώνει στη μητέρα του ο Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας, για τα 60 χρόνια της στον θρόνο της Αγγλίας.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Πρίγκιπας Κάρολος μοιράζεται τις αναμνήσεις που έχει από τα παιδικά του χρόνια, επιτρέποντας στο κοινό να ρίξει μια ματιά στις προσωπικές οικογενειακές στιγμές της Βασίλισσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τον 9χρονο Κάρολο και τη μικρότερη αδελφή του, Πριγκίπισσα Άννα, να παίζουν στην παραλία του Νόρφολκ κατά τη διάρκεια των οικογενειακών τους διακοπών το καλοκαίρι του 1957.

Κάποια στιγμή, ο Κάρολος θυμάται ότι η μαμά του μπήκε στο λουτρό την ώρα που η αδελφή του και ο ίδιος έκαναν μπάνιο, έχοντας στο κεφάλι την κορώνα της που πρωτοφόρεσε το 1953. «Η σκηνή ήταν πολύ αστεία», εξομολογείται.

Βλέποντας τις εικόνες περίπου 60 χρόνια μετά, ο Πρίγκιπας εξυμνεί τη «θαυμαστή ισορροπία» και τη «φυσική χάρη» της μητέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης