Αυτοκτόνησε ο 50χρονος πρώην Γάλλος στρατιωτικός ο οποίος θεωρούταν από τις αρχές ο δράστης πίσω από τη δολοφονία μιας τριμελούς οικογένειας στις Άλπεις. Ο πρώην αλεξιπτωτιστής και εκπαιδευμένος σκοπευτής, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην Λεγεώνα των Ξένων, είχε ανακριθεί από τις γαλλικές αρχές για το «μακελειό των Άλπεων», όπως είναι γνωστή η υπόθεση της δολοφονίας της οικογένειας Αλ Χίλλι.
  
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας Dauphine Libere, ο ανώνυμος πρώην λεγεωνάριων βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ουζίν χθες το απόγευμα, φέροντας τραύμα από πυροβολισμό. Δίπλα του βρέθηκε ένα εξασέλιδο αποχαιρετιστήριο σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι τον ενόχλησε η αμφισβήτηση των αρχών διότι «με έκαναν να αισθάνομαι ένοχος». Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το θάνατό του και για αν διαπιστωθεί εάν η αυτοκτονία του ήταν φαινομενική ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Σεπτεμβρίου του 2012, τρία μέλη μιας οικογένειας ιρακινής καταγωγής βρέθηκαν νεκρά στο αυτοκίνητό τους στο Σεβαλίν των Άλπεων: ο Σαΐντ αλ-Χίλι, η σύζυγός του Ικμπάλ (βρετανικής υπηκοότητας) και η πεθερά του Σουχάιλα αλ-Αλάφ (σουηδικής υπηκοότητας). Το θάνατο βρήκε και ένας γάλλος ποδηλάτης που περνούσε από το σημείο της επίθεσης και δέχτηκε και αυτός όπως και τα άλλα θύματα δύο σφαίρες στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από τις σορούς τους βρέθηκε ζωντανό ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ενώ η οκτάχρονη αδελφή του είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη από πυρά στο νοσοκομείο. Τα κίνητρα της τετραπλής δολοφονίας δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης