Αυστρία: Τον δάγκωσε πύθωνας που βγήκε από τη λεκάνη της τουαλέτας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021, 16:08
Αυστρία: Τον δάγκωσε πύθωνας που βγήκε από τη λεκάνη της τουαλέτας

Ένας Αυστριακός είδε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες του ανθρώπου να επιβεβαιώνεται σήμερα το πρωί, όταν ένας πύθωνας, που είχε γλιστρήσει μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης, βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας του την ώρα που εκείνος καθόταν και τον δάγκωσε.

Σοκαρισμένος ο 65χρονος, που ζει στο Γκρατς, γύρισε και αντίκρυσε έναν αλμπίνο πύθωνα μήκους 1,6 μ. στο εσωτερικό της λεκάνης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Με βάση την περιγραφή του ίδιου του θύματος που περιλήφθηκε στην αστυνομική ανακοίνωση, «μόλις είχε καθίσει στη λεκάνη και αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων». Το φίδι, που μπορεί να φθάσει σε μήκος τα 9 μέτρα, εικάζεται ότι δραπέτευσε από γειτονικό διαμέρισμα χωρίς να γίνει αντιληπτό και βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας μέσω των σωλήνων της αποχέτευσης.

Ειδικός στα φίδια, ο οποίος εκλήθη από την υπηρεσία επείγοντων περιστατικών, απομάκρυνε το φίδι από την τουαλέτα, το καθάρισε και το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του. Το θύμα έλαβε στο νοσοκομείο τις πρώτες βοήθειες για ελαφρά τραύματα.

Ο 24χρονος γείτονας, που διατηρεί 11 φίδια στο διαμέρισμά του, όλα μη δηλητηριώδη, εκλήθη στο γραφείο του ανακριτή για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021, 16:11