Στα βαθειά ο Ζαγοράκης…

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 02:40
Στα βαθειά ο Ζαγοράκης…

Γιώργος Αρκουλής

Ούτε φίδι στον κόρφο του, τού νέου (και σίγουρα δημοφιλούς στην Μακεδονία) προέδρου της ΕΠΟ Ζαγοράκη, έτσι και κάτι «στραβώσει»,  αργά απόψε στο Ολυμπιακό στάδιο του Μαρουσιού. Βλέπετε, από τη μία ο μέγιστος «τροπαιοθήρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Πειραιώς θέλει πάση θυσία (και) το  νταμπλ, ενώ ο ΠΑΟΚ, που θα παίξει σαφέστατα εκτός  έδρας (άλλη ντροπή της ΕΠΟ αυτή) , ψάχνει να πάρει το κάτι τις του στην σαιζόν, ώστε να διατηρήσει ακμαίο το ηθικό του χρηματοδότη του (και να γλυκάνει κάπως τους απογοητευμένους οπαδούς).

Δυστυχώς, προβλέψεις (για πλάρη ομαλότητα του τελικού Κυπέλλου) δεν μπορούν να προβλεφθούν ειδικά αν ο περίεργος Ολλανδός διαιτητής που επιλέχτηκε από τους αρμόδιους, αποδειχτεί θιασώτης του λεγόμενου  50-50%, που τόσο έχει παρεξηγηθεί στο ποδόσφαιρο.  Δηλαδή, αν μία ομάδα ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΑΟΥΛ, τότε θα πρέπει να δοθούν… άλλα τόσα (και) στην αντίπαλη ομάδα, ώστε να διατηρηθεί το κλασικό μότο.

Τα πράγματα από χθες άρχισαν να μυρίζουν «μπαρούτη», καθώς η Αστυνομία του κυρίου Χρυσοχοϊδη, έψαχνε να βρει πέντε πούλμαν με οπαδούς του «Δικεφάλου», τα οποία οι ειδικοί θεωρούσαν «ύποπτα». Προφανώς δεν θα ήταν καλοδιατηρημένα ή θα έβγαζαν υπερβολικά καυσαέρια (τα πούλμαν)…

Αλλά, δεν συνεχίζω διότι –όπως λένε κάτι  σχολιαστές του συρμού- «ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και ας νικήσει ο καλύτερος».

 Όπως και να’ χει, διαθέτει την πλάκα του, ειδικά τις στιγμές που  μπαίνουν εκείνες οι περίεργες γραμμές του VAR, κατά τον έλεγχο των οφσάϊντ από κάτι γωνίες που συνιστούν κοροϊδία της εκλεκτής πελατείας.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 02:40