Γιώργος Αρκουλής

Πρώτη σε έκταση είδηση μεταξύ όσων πρόβαλαν χθες βράδυ τα τηλεοπτικά μας κανάλια, αναδείχτηκε η «φιέστα» του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» για το καλωσόρισμα του 34χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Μαρσέλο, από το Mega. Δηλαδή μία από τις εμπορικές εταιρίες ιδιοκτησίας του κ. Μαρινάκη. Η κάλυψη ήταν εντυπωσιακή, όπως και η παρουσία του «ερυθρού» κοινού του Πειραιά που εκμεταλλεύτηκε την δωρεάν είσοδο αλλά και την ευκαιρία να δει από κοντά έναν πραγματικά καλό παίκτη, που έχει ήδη κατακτήσει (με την πολυετή θητεία του στην Ρεάλ) πέντε Τσάμπιονς Λιγκ κτλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται πως η μεταγραφή του Μαρσέλο κρίθηκε χρήσιμη από όσους αποφάσισαν να τον φέρουν στον Πειραιά. Και ότι θα προσθέσει μια καλή ενίσχυση στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, σε όμιλο του οποίου εντάχτηκε ο πρωταθλητής Ελλάδας. Εν τούτοις, γεννιέται μια σημαντική απορία:

Αφού αυτός ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ελάχιστα έως καθόλου τους τελευταίους μήνες στο ισπανικό πρωτάθλημα και γνώριζαν άπαντες ότι ο Αντσελότι δεν τον υπολόγιζε, τότε γιατί η ηγεσία του Ολυμπιακού δεν προσπάθησε να τον φέρει πριν από έξι εβδομάδες στην ομάδα, προκειμένου να βοηθήσει τον «Θρύλο» στα κρίσιμα παιγνίδια με την Μακάμπι Χάϊφα αλλά και γενικά να διαθέτει στο τερέν μια λαμπρή διασημότητα στα έξι παιχνίδια που έδωσε ως τώρα για την Ευρώπη και στα οποία δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε μία νίκη; Όπως έχει καταγραφεί από τους ειδικούς της στατιστικής, οι δύο επιτυχίες στην διαδικασία των πέναλτι (με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού), δεν θεωρούνται νίκες αλλά ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ…

Γενικά ήταν μια πολύ ωραία βραδιά για τους φίλους του Ολυμπιακού και κάθε καλοπροαίρετος αντικειμενικός παρατηρητής, ελπίζει ο Μαρσέλο να καταφέρει να ανταποκριθεί στο μέγεθος της τιμής που του έγινε χθες, και ακόμη στην αγάπη και εμπιστοσύνη που του έδειξε ο ηγέτης. Σε απλά ελληνικά, να τα καταφέρει από την πρώτη ημέρα που θα κληθεί να βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΥΓ: οι υπότιτλοι στο κάτω μέρος της οθόνης που ήθελαν «τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει», και να «σείεται ο Πειραιάς», ήταν απλά υπερβολές και ας τις συγχωρήσουμε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης