Γιώργος Αρκουλής

‘Αντε δύο και σήμερα έμειναν για να μπει στην θλιβερή πλευρά της Ιστορίας το δίσεκτο 2020, μήπως και ξαναπάρουμε στα χέρια μας τις ζωές μας – όπως κατά κόρον υποστηρίζουν διάφοροι, υποτίθεται ευφυείς,  στα κανάλια. Και επειδή πρόκειται για ημέρες που κάποιοι «κάνουν ταμείο» θέλοντας να τακτοποιήσουν τα ‘πλην’ και τα ‘συν’ της ζωής τους, καλό θα ήταν να αποφασίσουν μια και καλή τι πρέπει να κρατάνε και τι να ξεσκαρτάρουν από εδώ και μπρος, γυρίζοντας απλά την πλάτη σε κάθε κάλπη των ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσωπικά, δεν συνηθίζω… απογραφές τέλος του χρόνου. Μόνο αναρωτιέμαι αν θα συνεχιστεί η βλακεία στον τομέα της ενημέρωσης, που από παράδοση φροντίζει να μας αποπροσανατολίζει με πλήθος άχρηστων ειδήσεων ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (αγνοώντας τα ουσιώδη).

Λόγου χάρη, τις τελευταίες μέρες  πληροφορήθηκα πως ο  Φίλιππος, ο δούκας του Εδιμβούργου, δεν θέλει –λέει- να γιορτάσει τον προσεχή Ιούνιο τα 100 χρόνια ζωής που συμπληρώνει αυτόν τον μήνα. Πρόκειται για τον μάλλον ανεπάγγελτο βασιλικό σύζυγο της Μεγάλης Βρετανίας, που μας είχε απασχολήσει προ καιρού με εκείνο το τρακάρισμα, όταν του ξέφυγε το τιμόνι του πολυτελούς τζιπ ‘λαντ ρόβερ’ που οδηγούσε… Προφανώς αρνείται να γιορτάσει λόγω μελαγχολίας π[ου του αφαίρεσαν το δίπλωμα…

Άλλη άχρηστη είδηση: το φιλί (με ή χωρίς πάθος δεν θα το μάθουμε ποτέ) των διασήμων της πίστας κυριών Βίσση και Βανδή. Και από κοντά, η καρφίτσα στο πέτο της ποδιάς εκείνης της νοσηλεύτριας του νοσοκομείου που δέχτηκε τον πρώτο εμβολιασμό για τον covid19, η οποία (καρφίτσα) ενόχλησε ιδιαίτερα την ΠΡΩΗΝ βουλευτή τριών κομμάτων κυρία Ραχήλ Μακρή. Πάλι καλά που επρόκειτο για πρώην βουλευτή. Διότι αν η κυρία ΡΜ ήταν ΝΥΝ, τα πράγματα θα ήταν πολύ σοβαρότερα… Για την καριέρα της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να μη ξεχάσω το σήμα V (αρχικό της εγγλέζικης λέξης victrory) με το οποίο, σε καρμπόν, αντιμετώπισαν τον φακό της τηλεόρασης τα κυβερνητικά μας καμάρια, την στιγμή που καθιστοί σε πολυθρόνα δέχονταν τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό. ‘Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε κάποιος «αλητάκος» στο twitter, «μας δείχνουν το σήμα της νίκης, αυτοί που σχεδόν μας χρεοκόπησαν».

Περαιτέρω σχόλια δικά σας. Και μη μου πείτε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε τα δάχτυλά του σε ακινησία, διότι ούτε αυτό στοιχειοθετεί σοβαρή είδηση…    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης