Γιώργος Αρκουλής

Ούτε που είχα αντιληφθεί ότι -χθες- επρόκειτο για την πρεμιέρα των εθνικών ομάδων ΓΥΝΑΙΚΩΝ των χωρών της Ευρώπης, και στους εννιά ομίλους, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του ωραίου φύλου! Δυστυχώς, τα κορίτσια μας (που φέρονταν από την λίστα των αποτελεσμάτων ως γηπεδούχα – και συγγνώμη για το αδόκιμο της λέξης!), πάλεψαν γερά, προφανώς τα έδωσαν όλα, όμως ηττήθηκαν από τις ματμουαζέλ (ή και μαντάμ) της Γαλλίας με 0-10. Διασυρμός; Δεν το νομίζω, διότι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα’ χε η ψωροκώσταινα, το γυναικείο ποδόσφαιρο την μάρανε!

Φυσικά, αν θελήσετε να προσφέρετε ως υπερήφανοι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι την αγανάκτησή σας για τον χθεσινό ντροπιαστικό σκορ, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στις κοπέλες μας, θα αρκούσε ειλικρινής συμπάθεια, όπως και στον φουκαρά τον προπονητή τους. Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι η Γαλλία έχει οργανώσει τόσο καλά το άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο, και την οδηγεί σε τίτλους, τόσο στην Ευρώπη, όσο και παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αντιθέσει με την Ελλάδα, η οποία είναι διαρκώς σε αναζήτηση εμπειρίας…

Η επόμενη προσπάθειά μας -για τον 9ο όμιλο- αναμένεται κόντρα στην ομάδα του Καζακστάν. Τώρα, πως το Καζακστάν θεωρείται ομάδα της Ευρώπης και όχι της Ασίας, καλύτερα  ας μη το ψάχνουμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης