Γιώργος Αρκουλής 

Μετά την πρόσφατη αύξηση μισθών κατά 2% αλλά από του χρόνου (που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός), ιδού μία δεύτερη περίπτωση που δεν τιμά την κυβέρνηση, η οποία (περίπτωση) εμφανίστηκε με σχόλιο του γγΑ στο τουϊτερ, για την περίπτωση του αθλητή μας της άρσης βαρών Θοδωρή Ιακωβίδη και το ξέσπασμα ένεκα της ένδειας που τον έχει καταβάλει από κλασική αδιαφορία του κράτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγραψε ο Γιώργος Μαυρωτάς –Ολυμπιονίκης με την υδατοσφαίριση, μη το ξεχνάμε- ότι o Ιακωβίδης  έπεσε θύμα της μείωσης κατά 55% της κρατικής ενίσχυσης στο αγώνισμα της άρσης βαρών πριν από δύο χρόνια, ενώ με την κυβέρνηση της ΝΔ, ήδη δόθηκε αύξηση 5%!

Το σφάλμα του αγαπητού, κατά τα άλλα, Μαυρωτά ήταν ότι ήδη άρχισε να σκέφτεται ως… πολιτικό στέλεχος και όχι ως αθλητής. Και επίσης ότι είναι πολύ ευτελές να θέλεις να διορθώσεις το βαρύ λάθος της πολιτικής μας ηγεσίας, με ένα μικρό χαρτζιλίκι της τάξεως του 5%. Μιλάμε για ντροπή, πέρα από το δίκιο του αθλητή μας, ο οποίος γνώρισε την συμπάθεια όλων μας με το δίκαιο ξέσπασμά του.

Κατά τα άλλα, άντε να δούμε πόσοι πολιτικοί μας ηγέτες, θα σπεύσουν να φωτογραφηθούν με όσους θα έχουν εξαιρετική εμφάνιση στο Τόκιο!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης