Τα χημικά των τροφών διπλασιάζουν τον κίνδυνο αποβολής

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014, 20:47
Τα χημικά των τροφών διπλασιάζουν τον κίνδυνο αποβολής
Χημικές ουσίες που βρίσκονται σε προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά κατηγορούνται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο αποβολής.

Μια χημική ουσία που βρέθηκε σε εκατοντάδες αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά –μεταξύ των οποίων αποσμητικά, σαμπουάν, πλαστικά μπουκάλια νερού, κονσέρβες- μπορεί να διπλασιάσουν τον κίνδυνο μιας γυναίκας να αποβάλλει, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Οι ερευνητές τόνισαν ότι οι έγκυοι θα πρέπει να αποφεύγουν τις τροφές από κονσέρβες, να μην ζεσταίνουν το φαγητό τους σε πλαστικά δοχεία, ακόμα και να μην ακουμπάνε τις αποδείξεις.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Stanford της Καλιφόρνια ανακάλυψαν ότι…


Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014, 20:47