Κλασικό ιταλικό ριζότο με σολομό για όσους αγαπούν τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες γεύσεις.
Υλικά
350 γραμμάρια ρύζι
2 πράσα κομμένα σε μέτριες ροδέλες (μόνο το άσπρο μέρος)
100 γραμμάρια καπνιστό σολομό σε φέτες
40 γραμμάρια βούτυρο
30 γραμμάρια αμύγδαλα χοντροαλεσμένα
1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά σούπας λευκό κρασί
6 ποτήρια ζωμό λαχανικών
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι…
Περισσότερα στο govastileto.gr