Ριζότο με σολομό και αμύγδαλα για αυθεντικές γεύσεις

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, 10:57
Ριζότο με σολομό και αμύγδαλα για αυθεντικές γεύσεις

 Κλασικό ιταλικό ριζότο με σολομό, για όσους αγαπούν τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες γεύσεις.

Υλικά

350 γραμμάρια ρύζι
2 πράσα κομμένα σε μέτριες ροδέλες (μόνο το άσπρο μέρος)
100 γραμμάρια καπνιστό σολομό σε φέτες
40 γραμμάρια βούτυρο
30 γραμμάρια αμύγδαλα χοντροαλεσμένα
1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά σούπας λευκό κρασί
6 ποτήρια ζωμό λαχανικών
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια.
Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα 30 γρ. από το βούτυρο και σοτάρουμε τα πράσα για 2-3 λεπτά…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, 10:57