Οι κυριότερες διαφορές μεταξύ του θαλασσινού αλατιού και του επιτραπέζιου αλατιού είναι η γεύση, η υφή και η επεξεργασία τους.

Το θαλασσινό αλάτι παράγεται μέσω της εξάτμισης του θαλασσινού νερού από τους ωκεανούς ή από λίμνες αλμυρού νερού, συνήθως με μικρή επεξεργασία. Ανάλογα με την πηγή του νερού, αυτό αποκτά ορισμένα ιχνοστοιχεία και άλλα συστατικά που είναι ευεργετικά για την υγεία μας. Τα στοιχεία αυτά προσθέτουν γεύση και χρώμα στο θαλασσινό αλάτι, το οποίο επίσης έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών κόκκου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης