Υλικά
500 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες
χυμό από 1 λεμόνι
1 κ. γλυκού ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι 2%
1/2 φλιτζάνι γάλα 1,5%
Εκτέλεση
Βάζουμε τις φράουλες σε μια κατσαρόλα με τον χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το αλάτι, και ζεσταίνουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και τα φρούτα να μαλακώσουν. Ύστερα πολτοποιούμε τις φράουλες και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια το αναμειγνύουμε με το γιαούρτι και το γάλα.
Περισσότερα στο govastileto.gr