Με πόση στέβια αντικαθιστάτε τη ζάχαρη στα γλυκά σας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:43
Με πόση στέβια αντικαθιστάτε τη ζάχαρη στα γλυκά σας

Εάν θέλεις να φτιάξεις κάποιο γλυκό χωρίς να επιβαρυνθείς με τις «κενές» θερμίδες της ζάχαρης, η στέβια είναι μία από τις καλύτερες λύσεις.

Επιπλέον η χρήση της είναι προτιμότερη και ασφαλέστερη σε σχέση με τις χημικά-τεχνητά γλυκαντικά που κυκλοφορούν στην αγορά όπως η σακχαρίνη, η σουκραλόζη και η ασπαρτάμη.

Για χρήση ως γλυκαντικό, η στέβια διατίθεται στην αγορά συσκευασμένη σε μορφή σκόνης, σε σταγόνες ή σε…

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:44