Το βούτυρο αμυγδάλου είναι το μυστικό συστατικό που θα μεταμορφώσει την υφή και τη γεύση στα smoothies σου, θα απογειώσει τη ζαχαροπλαστική σου, θα γίνει ένα γρήγορο σνάκ αλειμμένο σε μια φέτα ψωμί με μπανάνα.
Φτιάξε μόνη σου εύκολα και γρήγορα σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου!
Ϋλικά για ένα μικρό βαζάκι:
-2 κούπες αμύγδαλα (ανάλατα, αν είναι ήδη αλατισμένα μη προσθέσεις κι άλλο αλάτι)
-1/2 κτλ γλυκού αλάτι
-1κτλ γλυκού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Απλώνεις τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και καβουρδίζεις στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.
Περισσότερα στο govastileto.gr