Η παραδοσιακή ιταλική συνταγή για panna cotta έχει ακολουθηθεί από πολλές παραλλαγές και ελαφρύτερες εκδόσεις, μέσα στη διάρκεια των χρόνων.

Εδώ σας παρουσιάζουμε μία light εκδοχή της που δε στερείται σε τίποτα από τη γεύση του παραδοσιακού γλυκού, ενώ μπορεί να ενταχθεί και σε μία ισορροπημένη διατροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υλικά

280 ml γάλα καρύδας
300 ml κρέμα γάλακτος
80 γραμμ. ζάχαρη
3 φύλλα ζελατίνης
1 πρέζα αλάτι

Για τη σος λάιμ :
500 ml γάλα
4 κρόκοι
100 γραμμ. ζάχαρη
1/2 ξυλάκι βανίλια
1 λάιμ
Φράουλες, μούρα και καρύδα σε κομμάτια για τη διακόσμηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης