Cacio e Pepe: Η συνταγή για την πιο διάσημη ιταλική μακαρονάδα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, 13:44
Cacio e Pepe: Η συνταγή για την πιο διάσημη ιταλική μακαρονάδα

Η συνταγή για την πιο διασημη ιταλική μακαρονάδα, εύκολη, πιπεράτη και πεντανόστιμη!

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι (500 γρ.)

300 γρ. λεπτοτριμμένο ωριμασμένο πεκορίνο (Romano ή Αμφιλοχίας)

1 κ.σ. βούτυρο

Κόκκοι μαύρου πιπεριού

 

Περισσότερα στο govastileto.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, 13:44