Τώρα που βράδιασε είναι η ιδανική στιγμή για να την αφιερώσετε στον εαυτό σας και μόνο. Σκεφτείτε πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα τον πιέζετε, δεν ακούτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, τον κακομεταχειρίζεστε γιατί βάζετε σε προτεραιότητα όλους τους άλλους. Ε, τώρα είναι η δική σας στιγμή. Τι λέτε; Δεν το αξίζει;

1. Κλείστε τηλέφωνα, τηλεόραση και ό,τι άλλο μπορεί να σας ενοχλήσει στη δική σας προσωπική στιγμή χαλάρωσης. Ενημερώστε τον σύντροφο ή τα παιδιά σας ότι θέλετε να μείνετε για λίγη ώρα μόνη, ώστε να μη σας ενοχλήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Κλείστε τα φώτα στο μπάνιο, ανάψτε κεριά και γεμίστε την μπανιέρα σας. Ρίξτε εκτός από αφρόλουτρο και έλαια ή άλατα για να νιώσετε πως φροντίζετε τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο.

3. Βάλτε χαλαρωτική μουσική. Μπορεί να είναι κλασική, μπορεί να είναι το αγαπημένο σας CD με lounge μουσική ή να βρείτε από το internet μουσική για yoga ή με φυσικούς ήχους.

4. Βυθιστείτε στη μπανιέρα, κλείστε τα μάτια και νιώστε με όλες σας τις αισθήσεις πως χαλαρώνετε. Βυθίζεστε όλο και περισσότερο μέσα στο νερό. Το σώμα σας χαλαρώνει, το νιώθετε πιο ελαφρύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5. Νιώστε τη μουσική, τους ήχους που έχετε επιλέξει στο CD player και κάντε μόνο ωραίες σκέψεις, ονειρικές. Κάντε όνειρα, μεγάλα, μη φοβάστε να ονειρευτείτε.

6. Αναπνέετε αργά, από τη μύτη, κρατάτε λίγο την αναπνοή σας κι εκπνέετε αργά.

7. Μείνετε στο μπάνιο μέχρι το νερό να γίνει χλιαρό και να θέλετε να βγείτε.Μη βιαστείτε, δεν σας βιάζει τίποτε!

8. Τρίψτε το σώμα και το πρόσωπό σας με μια πετσέτα, για να καθαρίσει από τη σκόνη αλλά και την κούραση όλων των ημερών.

9. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, βάλτε μάσκα, ξεβγάλτε την.

10. Τυλιχτείτε σε μια απαλή χνουδωτή πετσέτα ή μπουρνούζι , αλείψτε με λάδι όλο σας το σώμα και ξαπλώστε στο κρεβάτι σας.

11. Συνεχίστε να είστε υπό το φως των κεριών.

12. Αν θέλετε να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τον εαυτό σας και να λύσετε κάποια θέματα που από καιρό σας βασανίζουν, υπάρχει ένας εύκολος και πολύ χαλαρωτικός τρόπος

13. Τώρα πρέπει να έχετε νιώσει αληθινή χαλάρωση. Κοιμηθείτε νωρίς, μη δείτε τηλεόραση και το πρωί που θα ξυπνήσετε θα είναι πραγματικά μια άλλη πολύ καλύτερη ημέρα!

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές του womannow.gr και δεν θα χάσετε!

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης